Új hozzászólás Aktív témák
-
David93Pecs
tag
válasz
atidzsiforc #60 üzenetére
Nekem is ilyen quiksilverem van,kb 2éves szintén semmi baja.
Jól bírja,bár ebből a márkából nekem csak ez az 1 volt.Converseből volt már többfélém is.
1 piros converse dorkó,ami kb 4-5éves kopott de még a mai napig egybe van.
1 kék converse dorkó,ami kb 2éves szintén egybe van,de kopottabb mint a piros.
és van egy barna kordbársony dorkó is,ami kb 1éves lassan,azonban már lett cserélve...belül a sarkánál szétfeslett 1hónap alatt.
Nagyon nehezen cserélték ki az idióták. Szerintük nem rendeltetés szerűen lett használva meg stb... majdnem rávágtam egyet.Aztán meglett a csere.
A cseréssel azóta sincs gond.Ebből levonva a tapasztalatot az évekkel ezelőtti Conversek még ma is cipők,igaz kopottak,de cipők és hordhatóak.
Az ujak viszont hitvány sz.rok.... -
Newyorker
addikt
nekem bejönnek a conversek, sétálni jó benne, nekem egy fehér eredeti vékony talpú van és nagyon tetszik, jól néz ki és megy sportzakóhoz, melegítőhöz
-
atidzsiforc
őstag
nemigaz pont a quicksilverrol akartam irni!!!
lassan 1 eves lesz, semmi baja(na jo a sarka kicsit megkopott)
-
tommjee
senior tag
Ajánlom a Quiksilver cipőket !
Nekem is volt Conversem használtam fél évet és utána elcseréltem =D
Nekem szerencse nem volt ilyen hiba
-
hoffman_
nagyúr
Deichmann is szar. Még van egy Puma cipőm(ala palyersroom), de már az is ki van készítve, mind a két darab ugyanott szakadt el. 4 centi hosszan a belső talp-illesztésnél, a bőr 3 hónap után lekopott foltokban, szintén ugyanott.
Ami elnyűhetetlen, az eddig csak a TBS-ek voltak, illetve Helly Hansenek, de utóbbiakat nem hordom túl sűrűn, mert mocskosul féltem(értsd: szórakozni nem lehet elmenni benne, mert szégyentelenül koszos lesz - tekintve, hogy mindkettő hófehér).
És a TBS cipők se néznek ki épp szarul. A honlapon most néztem, 2011-es modell alig van pár, de mivel láttam a rendelési-katalógust, bizton állítom, hogy több száz típus van idénre is
-
darál0w
Jómunkásember
az nem lehet, h a lábaddal van a probléma?
-
vans?
őstag
Nekem 3 van, es meg csak az egyik szakadt el
-
Csemike
aktív tag
Hmm, pedig épp egy ilyenre fájdítom a fogamat.
Tiszta szerencse, hogy nincs rá pénzem.
-
adalbert1
veterán
Én sose értettem hogy lehet divat a tornacipő, anno én pl. örültem mikor végre valamelyik sportcipőmet befoghattam tesizni, annyira utáltam azt a sz.rt - utcára meg végképp nem vettem volna fel.
-
<NewL>
addikt
az enyémnek semmi baja, pedig 3 éves
mondjuk 2 hetet hordhattam, 3x növesztett a bal lábamra hatodik kislábujjt -
albert8
veterán
hátilyetseveszek akkor
-
DEJVID
őstag
Az enyém mostanában 2 éves és mostanra érett meg a cserére. Tavasz, nyár, ősz szinte csak ezt hordtam.
-
nem_tom
őstag
Mégis mit hittél? Ezek is ugyanolyan tornacipők, csak megvan nyújtva a száruk, rájuk van nyomva a márka és legalább 12000Ft. Jobban megéri, ha havonta veszed az 500Ft kínai tornacipőket, ha ennyire tetszik ez a style.
Különben visszalehet váltani.
-
válasz
szőröscica #34 üzenetére
[link]
The LAB üzlet: 1061 Budapest, Király utca 48 vagy a Westendben lévő boltban -
Pukkancs
aktív tag
Tisza cipő oszt jónapot. Már a harmadikat koptatom, de semmi baja, tesóm meg kb az ötödiket, nála sincsen velük semmi probléma.
Osztálytársamnak meg fehér Converse-je volt (ami szerintem tervezési hibás, ugyanis szinte mindegyik ugyanott jön szét/szakad el) és szanaszét szakadt a lábán, most vett egy majdnem ugyanolyat, mondtam is neki, hogy ez valami vírus, ami megfertőzte. -
r4z
nagyúr
Nekem van egy 3 (!) éves Nike Dart VI-em, és az enyhe kopottságot (értsd: egyenletesen fakó lett, nem az anyag fogy belőle) leszámítva teljesen olyan, mint új korában, rendszeresen használom edzeni is. Életem legjobb vétele volt anno 7000 Forintért
-
szőröscica
addikt
Én most egy velúr Puma Future Catet hordok. Meglehetősen kényelmes, de még akarok venni egy másikat, mert esőben nem a legjobb a velúr.
Előtte valamilyen Adidas volt, de féloldalasan kopott egy szezon után, és billegőssé vált. Előtte még sosem volt ilyen gondom.Skechers cipőm volt, két hétig bírtam.
Amik még egész jól beváltak, azok a Mustangok, tartós kis cipők. -
GabN73
addikt
Márkaboltból származik? Ha nem akkor jó eséllyel vettél egy hamisítványt.
Mind2 ismerősömnek van, mert hát "konzerv" az a cipő márka, meg ez a menő ma. 2 éve hordják, semmi baja 1iknek sem. Mondjuk 2 hetente takarítják, annyi.
Én sem vagyok rajongó, inkább egy Bugatti cipőt fogok venni -
BITBOYS
addikt
jah, és van még egy hibajelenség!
Kluttyog, klattyog vagy mi a szöszMinden lépésnél hallható
Ezzel tényleg nem tudok mit kezdeni.
-
mexicanraven
senior tag
Háth a Converse tornacipők szerintem is ratyik, nekem is van/volt, 3 hónap után már jöttek a bajok, végül kiszakadt a talpa és innentől nem használom.
Jönni-menni vettem egy belebújós cipőt a New Yorkerben, csak egy buli után kicsit kefével megtakarítottam és látszik rajta, de sebaj, nem annyira feltűnő.
Annó volt egy Reebok cipőm, tesómé volt és ő 2 évig én még 1 évig hordtam, az bírta rendesen.
A másik kedvenc márkám, az igaz deszkás, de az Osiris. Azok kifogástalanok. Van egy ragasztott talpú Osirisem, 4 éves, de nem vált még le, pedig egész évben hordtam.
Ennyi.Plusz van Tiszám is, az se rossz, de ami nagyon brutál az Champion és a Martens.
-
madgie
titán
A kék Skechers-em kér Superstart élt már túl
Volt nekem is olyan Skechers, ami alig bírta, mint ahogy Adidas is, ami két hónap alatt tönkre ment. Ez utóbbi helyett egy O'Neill cipőt kaptam, vagy hét évig bírta, most adtam az öcsémnek, mert már nem veszem fel, de a kopáson kívül semmi baja (igaz, csak telente hordtam, mert magas szárú bőr csuka)
-
aero.
veterán
Az összes gumi talpú cipőnek szépen lassan lekopik az alja. Ahol hátul az All Stars címke van, na a felirat fele el fog tűnni, illetve ahol meghajlik a lábfejednél, ott el fog törni a gumi kétoldalt és befér az ujjad is ... ugyan ez vonatkozik az összes vulc talpú cipőre ( supra, osiris stb )
-
törölt tag
ilyen volt a tornacipőm is, csak csillag nélkül.
ha jól emlékszem cirka 500 forintért vettem a kinai piacon -
Blue@X
senior tag
Hasonló Nike-m volt, bírta 1 évet, elvált az oldalborítás a talptól.
Ugyanilyen Airwalk-m van most, szürke belső résszel, akciós volt Deichmann-ban (7900), de már most megszakadt a tetején (kb 4 hónapos), és a szellőzése se valami jó. Bár én használom rendesen, egész nap rajtam, napi 1,5 óra sétával. -
Nálam egy converse deszkás cipő bírt ~2 hónapot, kiszakadt az oldala, akkor megfogadtam soha többé nem veszek ebből a márkából.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Mr.Csizmás #5 üzenetére
Na az biztosan bírja
-
mephi666
nagyúr
10éve vettem kb 10-ért converse-t... nem tornacipő volt, de szerintem baromi jól nézett ki
kb 5 évig bírta úgy, hogy télen-nyáron hordtam... 3éve vettem egy superstar2-t 14-ért (fekete-barna, velúr) és ez is bírni fogja még évekig... a cipőkhöz tudok legjobban ragaszkodni
...általában addig hordom őket, amíg szét nem szakadnak (converse és adidas között volt 2 skechers, de olyat soha többet... az elsőt kb 2hónap után cseréltettem árában, de a másik sem lett kedvenc... "munkáscipőnek" használom azóta)
ui: "nehéz napokra" meg van egy betkós... abba semmi nem megy bele, akkora a szára és kb 2002 óta megvan... kb. 20-25 volt akkor, de ez ilyen ütemben még 10 év múlva is használható lesz
-
Drenadar
veterán
én nem értem a converse fanokat.
Köztudottan a minősége egy rakás kaki, mégis erre esküszik mindenki... és adja ki rá a 20 ezreket... -
Mr.Csizmás
titán
Deichmann, vagy mitaria. 10 éve csak militaryból veszek cipőt, igaz ami rajtam van az kivétel - ez Sultan 02, munkavédelmi boltból
-
Winner_hun
félisten
Vidd vissza.
-
danih
veterán
Olyan, mint ez itten, csak ezen van egy csillag
-
.bableWes
őstag
nagy megelégedettséggel ajánlom a deichmann-t. augusztusba vettem ott két cipöt egy nike-t meg egy airwalkot de semmi bajok. pedig minden nap a lábamon voltak. picit koszosak, meg a talpa egy kicsit elkopott a sarkuknál, de még mindig ugyanolyan kényelmesek és sehol egy szakadás, vagy törés rajtuk. ja és igen nekem igaz akciosan de 26k ba volt a két cipö talpbetéttel együtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest