Új hozzászólás Aktív témák
-
LouCypher35
csendes tag
Lehet nem jól fogalmaztam meg az amit mondani akartam, de ettől függetlenül is tartom a véleményem. Elég sokáig SGS vagy Nexus S volt amivel szemeztem, de utánaolvastam itt a fórumokon és elriasztottak a rendszertől az ott olvasottak. Nem hiszem, hogy a jobb teljesítmény kicsikarása a felhasználó dolga lenne egy telefonnál. Azt oldják meg a fejlesztők. Nem egy-két embernél olvastam a hozzászólásokban, hogy buherálás után irány a szerviz. A személyre szabhatóság az megint más téma. Anno az E51-re én is pakolgattam sok mindent, mégis normálisan működött.
-
LouCypher35
csendes tag
Nem tudom mi abban a jó, hogy egy telefonhoz vagy platformhoz "fikázó" megjegyzéseket ír (sok esetben úgy, hogy nem is használja az adott terméket).
Örülök, hogy szép lassan egyre több dolog kerül bele a WP7-be, így azért sokkal vonzóbb, és eladhatóbb lesz. (Ismerősöm csak a magyar nyelv hiánya miatt nem cserélte még le Omnia 7-re a Wave-jét).
Anno mikor új telót kerestem 1 hónapig csak teszteket olvastam, tesztvideókat néztem, hogy olyan telefont vegyek amit hosszú távon is tudok használni. Az Alma nem jön be, ill. drága is (legalábbis nekem), Symbianos a Nokia kihátrálása miatt lett nálam felejtős, Androidos össze-vissza főzött, foltozott rendszer nem túl szimpatikus számomra, a Bada mögött szinte csak a Samsung áll, én a WP7-ben találtam meg azt amiben hosszabb távon is potenciált látok (MS csak nem szúrja el ezt is). Nem érdekelt, hogy nincs rá magyar nyelv (mellesleg nem tudok angolul, de szerintem annyira nem bonyolult, hogy ne értse meg az ember), nincs jó pár alap dolog (ami a NoDo-val, ill. a Mango-val bekerül/bekerült). Én symbianról (E51) váltottam, és ahhoz képest jóval kevesebb dolog van benne, de nekem így is bejön. Ami egyedül bosszant az az Omnia7 frissítési mizériája, de remélem a Samsung nyakára lép az MS, hogy megoldást találjon rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Subaru topik
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest