Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
s0rT3d
tag
válasz
LouCypher35 #29 üzenetére
Nem értem az android miért össze vissza főzött, foltozott rendszer lenne? A rom csere csak opció aki többet akar kihozni a telefonjából. Én pl. a gyári szoftver használok a Desire-n. Előtte is volt 3 androidos telefonom és egyiken se éreztem azt, hogy cseréljek romot. De szerintem ez csak jó dolog, hogy aki szeret vele foglalkozni és jobb teljesítményt esetleg jobban testre akarja szabni, akkor ott a lehetőség. Ettől én még nem érzem, hogy foltozva és össze vissza lenne főzve.
Elhiszem, hogy valakinek jobban tetszik a másik platform, de miért állítunk többiről ezért valótlant?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robotporszívók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest