- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Nagyon helyes, harcolj csak ezek ellen és ne csak te, mindenki akit zavar.
Nekem is elegem van abból, hogy kertes háznál naponta többször kell postaládát takarítani mert van benne spam.
Igen, ez igenis spam, mert én ugyan nem kértem.De jó, ez nem is érdekelne. Nézzük meg viszont milyen anyagból is van ez. Többnyire jó minőségű, véletlenül sem újrahasznosított.
Ezekkel probléma:
1. Kazánba nem tudom elégetni, mert arra alkalmatlan. Papírgyűjtés nem tudom mikor lehetett utoljára, de nagyon régen. Marad a kuka.
2. A hátsóm sem tudom kitörölni vele, pedig annyira érdekel a tartalmuk miatt.És már tudom hova is küldjek most néhány levelet, mert például a helyi havilap is egyre jobb minőségű anyagból készül. Kérdem én, környezetvédelem minek?
Amit egyébként felvetettél, hogy csak a posta terjeszthesse ezeket, az meg szerintem nem jó ötlet. Miért nem? Mert a postától csak fontos leveleket várok és nem akarom majd bogarászni, hogy mi a spam és mi a fontos.

-
tkazmer
addikt
nemrég én is írtam egy cégnek emailt, amelyik (igaz rendes postai küldemény útján) valami reklámot dobott be, 2 napra rá válaszolt az ügyvezetőjük, hogy sorry, törlünk az adatbázisból

bár persze ez csak a célzott küldemények esetében tud így működni, de legalább azt megoldja... -
lorenzen
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest