- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Persze ez itt is így van, luxus két postaládát is fenntartani, ráadásul úgysem nézné a kihordó az esetek többségében. Én egyébként arra céloztam, hogy ha csak a posta hordaná ki, akkor mint email esetében is többszöröse lenne a spam aránya. Fellépni meg nem igazán lehetne, mert miért is? Akkor vezessen a posta is egy nyílvántartást hogy ide lehet bedobni reklámot meg ide is de Pistikéhez már nem mert kiereszti a pitbullt?

-
Nimrod
addikt
Nagyon helyes, harcolj csak ezek ellen és ne csak te, mindenki akit zavar.
Nekem is elegem van abból, hogy kertes háznál naponta többször kell postaládát takarítani mert van benne spam.
Igen, ez igenis spam, mert én ugyan nem kértem.De jó, ez nem is érdekelne. Nézzük meg viszont milyen anyagból is van ez. Többnyire jó minőségű, véletlenül sem újrahasznosított.
Ezekkel probléma:
1. Kazánba nem tudom elégetni, mert arra alkalmatlan. Papírgyűjtés nem tudom mikor lehetett utoljára, de nagyon régen. Marad a kuka.
2. A hátsóm sem tudom kitörölni vele, pedig annyira érdekel a tartalmuk miatt.És már tudom hova is küldjek most néhány levelet, mert például a helyi havilap is egyre jobb minőségű anyagból készül. Kérdem én, környezetvédelem minek?
Amit egyébként felvetettél, hogy csak a posta terjeszthesse ezeket, az meg szerintem nem jó ötlet. Miért nem? Mert a postától csak fontos leveleket várok és nem akarom majd bogarászni, hogy mi a spam és mi a fontos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő