- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Oppenheimer #3 üzenetére
Alkalmazás válogatja majd. Az A5-ben lévő IGP jelenleg 3x-4x erősebb a Tegra 2 ULP GeForce-ánál. Ha hozza az NV a 3x-os gyorsulást, akkor a legtöbb alkalmazásban megközelíti az A5-öt. Előfordulhat persze, hogy lesznek olyan esetek, ahol megelőzi, de általánosan két PowerVR SGX 543 mag nagyon erős.
(#8) noobsaibot: Az A5 mostani revíziója túl nagy telefonba. Nem férne bele. Egy kisebb revízió lehet majd az iPhone 5-ben.
(#15) BotaN: Pedig ezek valós magok. A Tegra 3 még nem APU. Az NV első APU-ja a Maxwell lesz.
-
cqr
aktív tag
válasz
Oppenheimer #3 üzenetére
Nem inkabb lekorozi?
Ha a tényleges teljesítménye 3szor olyan erős lesz, mint a tegra2, akkor a beéri megfogalmazás teljesen korrekt (elképzelhető, hogy megelőzi, de kb. csak marginálisan). Ha ellenben ez csak marketingszám.. és a valós gyorsulás csak kétszeres akkor "nincsmirőlbeszélni".. : ) -
Gengi
senior tag
válasz
Oppenheimer #3 üzenetére
Ezt én sem értettem és most is megnéztem a PWR543 adatait ,de szerintem is elírás.
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #3 üzenetére
én még mindig azt vallom hogy nem mindig a nyers erő számít, hanem az optimalizálás. és sajnos az ipad-ra könnyebb ilyen szinten "ráéerőltetni" bármilyen szoftvert. ne legyen igazam, de attól hogy ez akár még gyorsabb is lesz, attól még nem feltétlenül lesz jobb is az összkép
pedig már igazán lehetne normális áron normális sebességű versenytárs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged