- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Crafter32 #12 üzenetére
A picit nagyobb akku, újabb processzor párosítás elvileg jobb üzemidőt eredményezhet, ami a mindennapi használat során nem elhanyagolható. A kamerában is lehet előrelépés (erről nem találtam információt), több ram, és még biztos van pár dolog amiben előrelépés. majd a tesztekből kiderül.
-
Crafter32
őstag
Akinek S8 van az miért szeretné lecserélni a készüléket?
Igazából mire nem elég az S8 mindennapi használatban?És ezt komolyan kérdezem, érdekel. Nehéz elképzelni, hogy valós életminőség javulás jelent bárkinek is egy ilyen csere.
-
K0vasz
aktív tag
A sima S10 valszeg az S9 nyitóárán jön (270e?), a Lite meg pár tízezerrel alatta, mert akárhogy is, ezek a Samsung csúcstelói, és nem fogják olcsón adni
A hardver ígyis-úgyis elég lesz mindenre, a kérdés inkább a kamera/akksi lesz, nomeghogy a gyakorlatban mennyire lesz zavaró ez a lyukas kijelző (nekem így látatlanban egyáltalán nem tetszik, plusz ki tudja, hogy az appok hogyan fognak viszonyulni hozzá...)
-
Pete55555
addikt
Ez így van, nyilván részben a saját véleményemet is "beleáraztam". Ha ennél több lesz, nem fogom megvenni. Az S9-nél viszont mindenképp olcsóbbnak kell lennie a Lite-nak szvsz.
De igazából felesleges most ezt tippelgetni, minden azon múlik milyen hardver lesz benne. De az FHD+ kijelzőből következtetve biztosan nem fogja az S10 hardverét megkapni.
-
Joachim21
őstag
Én a legnagyobb verziót várom, de valószínűleg kivárok a vétellel szeptemberig, amikor valamelyest mérséklődik az ára.
-
Pete55555
addikt
Igazából szerintem a kifutó S8 köré kéne árazni... Bár persze azt nem tudjuk milyen hardver lesz benne, meg esetleg extra funkciók, de nekem a kijelző kritikus szempont. A hardver az S8-ban is elég kb mindenre.
140-150-nél nem kéne, hogy több legyen a kezdőár a Lite-nál. Akinek S8-a van, annak így sem éri meg S10 Lite-ra váltani, max S7-ről.(#4) janeszgol
Na mondjuk nálunk az 5G szerintem sokadlagos szempont -
janeszgol
félisten
-
Ricardo
titán
Nem rossz, de az áruk , ami igazán döntő lehet. Azzal az elmúlt időszakban elszaladtak. Egy ideig megtehették,mert nem igazán volt aki megfoghatta volna őket. Mostanra azonban a többi gyártó is megérkezett erre a szintre. Ez még okozhat nekik gondot, ha nem figyelnek oda.
-
Pete55555
addikt
Érdekelne a Lite verzió, de ha a sima S9-nél drágábban nyit, és nem is ereszkedik be alá az ára, akkor nem fogom megvenni FHD+ kijelzővel....
Inkább veszek S9-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest