- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
Nem csak engem nem értesz, hanem a szitut sem!
Ugyanis éppen fordítva van, mint ahogy magyarázgatnád:
Tehát:
Marketingesek > Kell nekünk egy 3G-s teló a választékba!Tervezés, műszak > Keres egy, a kívánalmaknak megfelelő SoC-t,
lehetőleg 3G-st, mert a 4G-sek már drágábbak.Szóval nagy vonalakban valami ilyesmi,
így talán már érthetőbb, miért nem került 4G-s csíp a készülékbe.-----------------
Egyébként a többi részét figyelembe véve tényleg megérdemelne egy erősebb procit is.
Lehet ennek még akár LTE verziója is, ha befutna, mert a DTV, kint is rétegigény. -
Nos... Azért 3G-s ,mert az MT6580-as nem tartalmaz LTE modemet, a másik meg azért LTE-s ,mert az tartalmazza...
Vagy nem értelek, mit akartál ezzel mondani? Próbálom kihámozni.
. . . és szerinted egy 3G-s telóba miért kellene 4G/LTE-s SoC-t tenni?! - A fentiek fényében remélem érthető, hogy ha az MT6735M/P kerül bele, akkor nem csak 3G képes lesz a készülék, hanem LTE is... természetesen megfelelő antennák esetén / mármitn a készülékben.
Eldugva nincs amire céloztál: A brazil piacon megjelenő Live-val digitális TV-adásokat is nézhetünk
-
Fejvadi
nagyúr
Túl sokat kérnek érte.
-
viano
aktív tag
. . . és szerinted egy 3G-s telóba miért kellene 4G/LTE-s SoC-t tenni?!
Amúgy jól érzed, ez a kész. a Go testvére és nem csak Hw-ben.
Egyébként a Zenfone Go - ból is volt már/van 16GB-os változat.-------------------------------------
Ebben a cikkben is sikerült jól eldugni a lényeget, amiért egyáltalán érdemes lenne megemlíteni a készüléket . . .Nem úgy tűnik, mintha átment volna, mert egy hsz-ben sem említődött a dolog.
-
tjb007
nagyúr
válasz
maggi1886076 #20 üzenetére
Igen, olcsóbb.
-
válasz
maggi1886076 #20 üzenetére
Szerintem igen / de nem akarok spekulálni
A készülékek árain azt látom, hogy két ugyanolyan olcsó kínai kapcsán a 6580-assal szerelt olcsóbb.
-
válasz
maggi1886076 #18 üzenetére
Olcsó, nagyon. Már kikereste az árát, és szerintem ezért.
-
válasz
maggi1886076 #16 üzenetére
Ez a 6852-es frissítése, 64bites rendszerekhez is jó már. Alsókategóriába szánják. De kb saját magával konkurálnak az MT6735M/P miatt
-
maggi1886076
addikt
Honnan szedték elő ezt a processzort?
-
Beri78
őstag
Szerintem egész szép lett ez a telefon. Közép-alsó szinten van.
-
-
Atocha
senior tag
Én meg csak kizárólag Xiaomit vagyok hajlandó vásárolni...
-
-
-
Matada2.3
veterán
Ennyiért a Doggee X5 Pro megveri itthon
-
Aka Zenfone Go... Mi változott azt nem értem.
ja látom a memória.. És a gyenge hardver... Legalább raktak volna alá egy MT6735-öst...
-
Lecs@
addikt
Ennyiért nem érné meg. Főleg, hogy kicsivel magasabb áron, Zenfone 2 minőségi külsővel, sokkal jobb hardveres ellátottsággal kapható.
-
iNfAntRy
senior tag
Azért elég félrevezető belépőszintű telefonnak titulálni. Ez a tudás nem belépőszint, hanem középkategória. Még a Galaxy Alpha tesztjében írtátok , hogy az csúcskategóriához tartozik a HD kijelzője meg hardvere alapján (2GB ram van benne).
Az oké hogy ennek gyenge a procija, de ez is HD kijelzős és 2gb ram van benne. -
Shyciii
veterán
Asus még mindig nem tud készülékházat csinálni. Ekkora brutál nagy kávákkal számomra mindig is bazári fog maradni.
-
bollokcs80
Korrektor
Egy normális procival egész jó lenne, így egy kicsit húzós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ukrajnai háború
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest