Bemutatkozott az Asus Live

Hirdetés

Mostanában, ha Asus készülék mutatkozott be, akkor mindig egy új Zenfone-t üdvözölhettünk, ez most nem így van, a szimplán Live (G500TG) névre keresztelt telefon specifikációs táblázata viszont szinte egy az egyben a néhány hónapja bemutatkozott Zenfone Góéra emlékezet. A Live a belépőkategóriát képviseli, 5 hüvelykes kijelzője 720 x 1280 pixel felbontású, MediaTek MT6580 lakájához pedig 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtos tárolóegység tartozik.

Bemutatkozott az Asus Live
[+]

A hátlapon lévő kamera 8 megapixeles, az optika f/2.0 apertúrájú, az előlapi érzékelő 2 megapixeles. A dual SIM-es készülék nélkülözi az LTE-t, maximum HSPA-n keresztül, 21 Mbps elméleti maximális letöltési sebességgel szörfölhetünk a világhálón, vagy igénybe vehetjük a 802.11 b/g/n szabványokat ismerő WiFi-t. A hátlapja alatt 2070 mAh kapacitású lítium-polimer telep dolgozik, a felszereltség része az FM-rádió, amihez fülhallgatót is találunk a dobozban.

Bemutatkozott az Asus Live
[+]

A készülékház nem különösebben nagy, 144 x 71 x 9,9 milliméteres dimenziókkal bír, akkumulátorral együtt mindösszesen 140 grammot nyom. A brazil piacon megjelenő Live-val digitális TV-adásokat is nézhetünk, az ára pedig odakinn körülbelül 61 000 forintnak felel meg, ez valamennyivel több, mint egy Zenfone Go itthon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Belépő Asus lépett piacra

    Senki ne zavarodjon bele, ez nem az az Asus ZenFone Live, ami már bemutatkozott. Tavaly előtt és három éve is. Csak név ugyanaz.

Hirdetés