- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
RaveForce #58 üzenetére
Szerintem is ocsmány, egyrészt.
Másrészt meg oké, lehessen hátteret választani. Mi van akkor, ha a user, olyan hátteret választ, ami eltakarja valamelyik live tile-on lévő infokat? User elkezdi szidni a rendszert, hogy szar? Mert hidd el, hogy az lenne az esetek nagy részében, hogy a rendszer rossz, nem a háttér amit ő berakott. Ráadásul ha azt mondják, hogy itt van x gyári háttér, akkor azt sem tudják mindegyiket leellenőrizni, hiszen több ezer appot lehet kitűzni a főképernyőre, több ezer különböző színű csempénél meg tuti, hogy elő fog fordulni a fentebb leírt jelenség, vagy csak szimplán ocsmány lesz.
Szóval háttér tuti, hogy nem lesz.
-
-
Maxentius
addikt
válasz
Napfénysüti #49 üzenetére
Pont ez az, a képernyőfotókról rohadtul nem jön át, mitől is olyan élő és áramvonalas az egész. Csak mondjuk pár beállítás még kéne (pl. menüháttér), pár csatlakozási fícsör (NFC, WiFi Direct) és akkor már tökély lesz.
-
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem se variáljanak. Mielőtt megjelent tartottam tőle hogy nem jön be de amióta van WP7-es telefonom nagyon megtetszett ez a csempés rendszer. Semmi fölösleges sallang és tényleg a feliratok átlógása vezeti az embert.
De az is igaz hogy vagy bejön az embernek és tetszeni fog vagy nem és elkerüli. -
adrianv
tag
Drágább mint a Lumia 710 míg az 1,4 ghz-es ez 1,2. Sem ingyenes navi. Inkébb a kokiáé.
-
fffeco
tag
Ennyi pénzért inkább nokia710
-
mrhitoshi
veterán
Középmezőny ? 111e FT-ért ?
Max 70-65k Ft-ot adnék érte. -
Sequoyah
tag
Ha választani kell, akkor inkább maradjon kötött a rendszer, mint lyukas (aki szerint nem, az androidozzon). De azért jó lenne valami középút
Az én elméletem az, hogy azért köti meg a külsőt ennyire az MS, hogy felépítse a Brand Recognitiont. Pár év kell ahhoz, hogy az átlagember egyből felismerje a WP7-et. De ehhez mindenhol ugyanazt kell látnia. Majd ha már elterjed a platform, és mindenki felismeri (igazából csak ekkor fog zavarni, hogy mind ugyanolyan, most még nem is látok hasonlót sehol olyan kevés van...) akkor remélem már engedik a felület átalakítgatását bizonyos határokon belül. Lást a Phone 8 alkalmazásban az állítható hátteret, átlátszó, lekerekített csempéket.
-
Ricardo
titán
Félreérthető volt. Semmi gond. Nincs harag.
Blyan:
Tudom hogy szándékosan ilyen, de nem jön be. Eddig nyíl nélkül sem tévedtem el egy menüben sem. Ez a "nyíllal jelöljük hogy lehet lapozni" kicsit sarkítva kicsit olyan mint amikor a 100-as szög dobozára ráírják, hogy "étkezésre nem alkalmas"
-
Blyan
félisten
Azért van balra csúsztatva, mert érzékelteti, hogy BALRA kell csúsztatni, pontosan, ahogyan a kilógó feliratok is ezt a célt szolgálják. Olyan menürészben, ahol nincs horizontális lapozás, nem lógnak ki a feliratok.
Nézd, én megértem, illetve elfogadom, hogy Neked nem tetszik, ám ez attól még egy koncepció - szvsz működik is.
-
Pantal
senior tag
Sejtettem, hogy magadra fogod venni, de reméltem hogy nem. Nem neked szólt, és elnézést, ha magadra vetted.
Szerk.: ha kóstolgatni akartalak volna, megtettem volna az elözö, neked szóló hszben. Ezt általánosságban írtam. És mivel ez egy fórum, Te meg egy ismert tag vagy, tudom, hogy tisztában vagy a dolgokkal, ezért nem is neked címeztem a #32 es hszemet.
-
Ricardo
titán
Mi is a probléma?
"Bírom azokat a fanyalgókat, akik csak képröl láttak WP7es telót, esetleg a buszon, a mellette álló gyereknél, és ö megmondja, hogy zavaró, és hogy kihasználatlan.."
Ismersz? Tudod hol mennyit láttam belőle?Képeken is zavaró volt, de gondoltam majd élőben nem ilyen lesz. Aztán a kezembe vettem egyet, megnyomkodtam, de a főképernyő aszimmetriája zavar. A menüben azok a kilógó feliratok meg olyanok, mintha nem lenne rendesen tördelve az egész. bennem ezt az érzést kelti ez a megjelenés. Ennyi. Befejezheted a kóstolgatást.
Blyan:
Pontosítok. Az zavar, hogy az egész főképernyő mintha balra lenne csúszva. Ott az a függőleges sáv a jobb oldalon a tetején a nyíllal. nem jön be. Ettől van olyan érzése az embernek, mintha kihasználatlan lenne.
-
Pantal
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
Pofásnak tűnik de túl drága. Középmezőnybe inkább 80-90k körül kellene adni a készülékeket.
-
Davey7
senior tag
Ettől már csak a szolgáltatások,meg a kijelzo miatt is sokkal jobb vetel a Nokia.
-
gerilee
aktív tag
Hmmm... Ezek szerint a 710 mégsem olyan drága? Vagy csak az ACER-t nem divat fikázni?
-
Normi813
csendes tag
A proci a forrás szerint is 1GHz-es..
-
eeXaa
addikt
...akkor egy kép sem ártana...
-
Blyan
félisten
Sima TFT, abból is valami elég silánynak tűnő.
Nem voltam, csak videókon néztem, de kicsit oldalra fordítva már elég szarul látszott.Valamit biztosan változtattak, mert eredetileg 1 GHz-esnek volt hirdetve.
(#12) Sequoyah
A ZTE alsó kategóriás lesz, 4GB háttértárral, 1GHz-es procival, kb az lesz 70-80K.
Viszont kétséges, hogy itthon lesz-e belőle. -
Sequoyah
tag
válasz
GegeWarrior #7 üzenetére
A felsőkategória 150k, 1,4 gHz-es procival, és 16 giga tárral.
WP7es platformon nincs nagy szórás, alsó és felső között nem sok a különbség, szóval teljesen helytálló, hogy ez a középmezőny.
(alsó régebbi modellkínálat, felső meg mondjuk a TITAN) -
b4zsi-
őstag
Az árán kívül szerintem korrekt...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
GegeWarrior #7 üzenetére
v aval nem szamolsz, h 1,2 GHz proci, 8 GB tarhely es 512MB RAM van benne, ami azert pl android vonalon felsokategoria itt meg kozepmezony.
[a megkotes miatt az, mivel 1GHz az alap pl procibol]
-
GegeWarrior
senior tag
Középmezőny 111ezerért!!!????? ATYAÚRISTEN!
Ez miez??
Ezek szerint rég vettem telefont -
gzbotii
nagyúr
kozvetlen vetejtarsa, csak bar JOBBAN NEZ KI [szvsz]
-
leonejoci2
tag
Jó kis teló ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- Synology routerek
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest