Új hozzászólás Aktív témák
-
Sequoyah
tag
Ha választani kell, akkor inkább maradjon kötött a rendszer, mint lyukas (aki szerint nem, az androidozzon). De azért jó lenne valami középút
Az én elméletem az, hogy azért köti meg a külsőt ennyire az MS, hogy felépítse a Brand Recognitiont. Pár év kell ahhoz, hogy az átlagember egyből felismerje a WP7-et. De ehhez mindenhol ugyanazt kell látnia. Majd ha már elterjed a platform, és mindenki felismeri (igazából csak ekkor fog zavarni, hogy mind ugyanolyan, most még nem is látok hasonlót sehol olyan kevés van...) akkor remélem már engedik a felület átalakítgatását bizonyos határokon belül. Lást a Phone 8 alkalmazásban az állítható hátteret, átlátszó, lekerekített csempéket.
-
Blyan
félisten
Azért van balra csúsztatva, mert érzékelteti, hogy BALRA kell csúsztatni, pontosan, ahogyan a kilógó feliratok is ezt a célt szolgálják. Olyan menürészben, ahol nincs horizontális lapozás, nem lógnak ki a feliratok.
Nézd, én megértem, illetve elfogadom, hogy Neked nem tetszik, ám ez attól még egy koncepció - szvsz működik is.
-
Pantal
senior tag
Sejtettem, hogy magadra fogod venni, de reméltem hogy nem. Nem neked szólt, és elnézést, ha magadra vetted.
Szerk.: ha kóstolgatni akartalak volna, megtettem volna az elözö, neked szóló hszben. Ezt általánosságban írtam. És mivel ez egy fórum, Te meg egy ismert tag vagy, tudom, hogy tisztában vagy a dolgokkal, ezért nem is neked címeztem a #32 es hszemet.
-
Pantal
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple MacBook
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest