Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
ajj nagyon várom már hogy megjelenjen.
már egy rakás képet meg adatot gyüjtöttem róla... majdnem ugyanaz mint a galaxy 3, remélem árban sem lesz több 60nnál és ha szerencsés vagyok, megjelenik a vodafon-nál is..
-
Solten
őstag
Wow, "izgalmas kulso", a baratnom 2 eves Tocco Lite-janak ikertesoja...
-
AS
félisten
Szerintem 50 körül lesz.
-
plus44
veterán
Igen, egy jó árral tényleg kapós lenne, de hát...
-
kaller1
veterán
válasz
vsgaborr11 #30 üzenetére
Ha ki nem jön hamarabb a voda 945...
-
mrhitoshi
veterán
Ha 30-25e FT-ot fog kóstálni egy ilyen csoda, akkor az siker darab lesz. És igen kellenek az ilyen darabok is.
-
vsgaborr11
tag
35-40 körül komoly kihívója lehet majd a Vodafone 845-nek. Tetszetős!
-
Ha valóban terjeszteni akarják a Badát, akkor a Galaxy3 alatti ár elvárható... Szvsz max. 65k-s kezdőár...
-
anubys1984
aktív tag
Szimpatikus tulajdonsággal mbír, viszont kár volt hozzá ilyen külsôt "varázsolni".
-
-
tHD
csendes tag
55-60k környékére?????? a s5230 kezdet 50-55 környékén és ment le 25-30 ra...nemhiszem h ugy akkora sikermodell lenne de ki tudja...
amugymeg a készülék tetszik és nekem tökéletes lenne HA lenne a t-nél dominoban 35-40k ért max
(ha meg nem akk meg sose lesz uj telefon a u600 am utan xD)
-
DemonDani
addikt
Szerintem Galaxy3 Bada-val
nem lennék meglepve ha ugyan az lenne benne
Szóval én már most megajánlom neki a €200-230-os kezdő árat, itthon pedig a 55-70ezres réteget
-
AS
félisten
Olcsó Bada telokal csak annyi baj van hogy azokon nem lesznek 3d játékok, ahhoz már Wave kell.
Készülék ugyan az mint a Galaxy 3 csak Badával.
6 Bada készülék van már bejelentve összesen ,szép szám.Abból 2 erős , 4 meg közép kategória.
-
leslieke
Jómunkásember
Samuék nagyon ráálltak a Badára. Nagyon helyesen.
-
törölt tag
hát én remélem, hogy az S5230-asnál kezelhetőbb lesz, mert számomra szenvedés azzal bármit is csinálni. ha minőségi anyagokból lesz összerakva jó lehet!
(bár ha a kijelzőt nem műanyag, hanem üveg takarná, akkor gondolom az ára is ahhoz képest alakulna és akkor már ott a Wave, de azért remélem igényes lesz a telefon) -
válasz
Lotusomega #9 üzenetére
Talan mert a (S)AMOLED kepernyok szandekosan tultelitettek?
-
AS
félisten
válasz
Quasi_modo #11 üzenetére
Hanem a Wave
-
kaller1
veterán
válasz
Lotusomega #9 üzenetére
Akkor ezzel ezt a témát le is zárhatjuk, köszi!
-
Jadro
veterán
válasz
Lotusomega #4 üzenetére
A Szifon fényerejét is feltoltad, vagy megnézted milyen beállításon van?
Mondjuk napfényben nem láttam még Iphone kijelzőt élőben, de a Wave Samoled kijelzője eddig a legszebb és különböző körülmények közt is a leghasználhatóbb nekem eddig.
-
vendingo
veterán
Szerintem 70-en fog kezdeni, és szép lassan beáll 55-60 körülire az ára. Legalábbis remélem, mert akkor ez is egy újabb sikermodell lehet.
-
KillArmy
tag
Üzletileg egyértelműen a Galaxy3 alá kéne belőniük, annyiért meg igazán jó vétel lehet.
-
osztraksajt
őstag
Had terjedjen.
Hátha végre a T-s Wave-re is kiadnak egy újabb firmwaret fél év után...
Amúgy mindennapi használatra hibátlan a bada, csak ne tekinsünk rá üzleti platformként.
-
Lotusomega
senior tag
Na ez csak jó, legalább terjed a platform és reméljük jön a fizetős appstore is így gyorsabban
Tökre OFF és no flame: de tegnapi nap folyamán direkt bementem egy t-pontba, és egymás mellé raktam az iphone4 és a wave telefont h a kijelző vitát a saját szememmel is eldöntsem, azt kell hogy mondjam a szerény szubjektív véleméynem az, hogy ég és föld a különbség, színben fényerőben magasan veri a samoled az iphone4 kijelzőjét. Én pixelesedést sem láttam kirívóan. Szóval nem bántam meg a döntést. No offense.
-
RaveForce
veterán
alját elnézve LG renoir utánérzés
-
AS
félisten
Samsung Monte készüléket váltja fel akkor igen sikeres lehet.
-
VD
őstag
S5230 reloaded! Nem csoda, hisz az még mai napig egy kelendő darab. Ebbe pedig belsúvasztották a 3G/HSDPA-t, és a WIFI-t. Ha nem szálnak el az árral (Jó lenne ha 55-60 ezer körül, vagy alatta tudna nyitni), egy újabb sikermodel lehet.
És igen, ebben a szegmensben van értelme a BADA-nak, nem a high endben kategóriában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb, az alacsonyabb árszegmensbe szánt készülékkel gazdagodott a Bada OS alapokon nyugvó Samsung Wave sorozat.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest