- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Sajnáltam az SD-t én is. Már csak azért, mert ha bármi baj volt/lett volna a telefonnal, azon tartottam minden képet, dokumentumot, videót, így csak kihúztam és máris biztonságban volt. Most kicsit ki vagyok szolgáltatva. Kellett vásároljak egy applikációt is, amivel tudok encryptelni fájlokat, ha egyszer véletlen szervizbe kerül és nem tudom lementeni előtte, ne férjenek hozzá illetéktelenek, mert aztán sosem tudod, hogy Lengyelországban ki mit csinál az adataiddal.
-
undercover
őstag
Már magát az MI9-t a 730-as se tudja megverni semmi ár/érték arányban.
Van Amoled kijelző, jack csatlakozó, jó üzemidő, mindennapi használathoz vagy esetleg játékokhoz is jó és notch mentes kijelző.
Erre a Xiaomi se tudom, hogyan tudna a közeljövőben rákontrázni szerintem sehogy.
Kamerából szerintem mesze vannak egy huaweit szintől mert ott még fejlődhetnek, esetleg valami nagyobb
MIUI újítás bár lehet azon az új Android Q is segíteni fog a gyorsaságon is.Pár évig szerintem elég jó lesz ez a telefon ebben az árfekvésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest