- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uchimata
tag
Hát ha a webOs még nem is, a WM már tolja a Flash-t (6.5-től) és hamarosan (2010
) itt a Silverlight is!
-
Uchimata
tag
Nem a böngészőt kérdeztem, hanem hogy az oprendszer támogatja-e ezeket a technológiákat, ez a nagy kérdés. Még mindig nem értitek.
A kérdés az, hogy azért "webOS" a neve, mert a webes technológiák közül 3-at kiemeltek (HTML, CSS, JavaScript), és ezen alapul a GUI-ja (és a nyamvadt marketingje), vagy azért, mert ez egy fejlesztési stratégia/koncepció ennél a telefonnál, amelynek hála egy későbbi webOS verzióban (előbb vagy utóbb) lehetővé válik webes fejlesztők számára, hogy olyan alkalmazásokat írjanak a telefonra, ami rendkívül közel áll a hagyományos értelemben vett webalkalmazásokhoz, mindezt valami AJAX-os, Silverlight-os, Flash-es technológiával megspékelve.
Örülnék neki. A választ természetesen sejtem, és csak gondolatébresztőnek szántam, hogy ide beírjam a kérdést. Remélem, most végre elérem a célom, bocsi ha félreérthető voltam.
-
Uchimata
tag
Hamár "webOS", akkor mi van napjaink divatos technológiáinak támogatásával? A Flash-re és méginkább a Silverlight-ra gondolok. Jó lenne ezekről valamit tudni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest