Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hópihe5
tag
Sziasztok! Valahol kapható a Nokia X5 ,(Noki 5.1 Plus), ha igen milyen árban, milyennek ítélitek ezt a készüléket?
-
CharlieDrop
veterán
Ez a Helio P60 milyen proc? Valaki találkozott már vele? Mert ekkora felbontáshoz simán elég lehet.
-
HKorn
veterán
Bameg egyre jobbak ez az új Nokiák, tökre tetszenek.

-
vanye
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Launcher kérdése, de tény, hogy tele a Play Áruház/net olyan appokkal, amelyek mindezt alapból tudják.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
Az én telefonom is majdnem pont ilyen magas, de egyáltalán nem probléma az értesítési panel. Bárhol húzok lefelé a képernyőn, legördül. Sok telefonnál van már így

Itt nem tudom mi a helyzet ilyen téren -
vanye
senior tag
Forrás mint olyan, drága Mobilaréna?
Mert akkor az is kiderülne, hogy: "The aluminum frame on Nokia X6 is replaced with a polycarbonate frame on the X5." Pont az egyik lényeges pont maradt ezzel ki a cikkből. Mert bár anno a Lumia 800 és a 920 is műanyagból volt összerakva, az iPhone 5-öt követő világban bizony már meghaladottnak számít a műanyag keret. -
rbenjami
csendes tag
#4-re akartam valaszolni az elobb, csak felrenyomtam

-
dzsi23
addikt
Csak hogy spóroljak a betűkkel, mivel ide is ugyanezt írnám: [link].

-
amanoba
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Az elődmodelleknél is működik-ha jól tudom- az ujjlenyomat olvasó simításával az értesítő panel előhívása.
Más: nem úgy volt, hogy x6 global launch is most lesz?

-
válasz
FireFox1996
üzenetére
Miért kell elérni az értesítési panelt?

-
válasz
FireFox1996
üzenetére
Úgy hogy E.T ujjai vannak a user-nak

-
FireFox1996
addikt
"149,51 x 71,98 x 8,096 milliméteres, és egy kézzel talán még éppen kezelhető"
Milyen kézzel hogy egy kézzel kezelhető? Hogy éri el az értesítő panelt 1 kézzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert akkor az is kiderülne, hogy: "The aluminum frame on Nokia X6 is replaced with a polycarbonate frame on the X5." Pont az egyik lényeges pont maradt ezzel ki a cikkből. Mert bár anno a Lumia 800 és a 920 is műanyagból volt összerakva, az iPhone 5-öt követő világban bizony már meghaladottnak számít a műanyag keret.