- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaydome
senior tag
válasz
aprokaroka87 #8 üzenetére
Úgy csinálsz, mintha a 75 ezer ft-os kategóriában minden androidos telefon a legújabbal jönne ki alapból, ami nincsen így. Kicsit nagyon az elvárások az adott szegmensben nem?
-
ddaydome
senior tag
Hello!
Nekem van 6.1-s Nokiám és amit ígértek, azt be is tartották. A biztonsági frissités minden hónapban jön és a főverzió váltás is meg volt. A telefon a mai napig megy, még az akksinak sincsen baja.
Normális alkatrészek vannak benne, nem úgy mint anno a Redmi Note 9 pro-ban. 75 ezer ft-ért szerintem nem rossz üzlet, egy használható telefon vállalható mindennel. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Cranberries #10 üzenetére
A töltőkábelre gondoltam, egyértelműsítettem a szövegben.
-
Fapados űrutazás.
Szerencsénkre a Spreadtrum rettenetek megmaradnak hellyel-közzel a Nokiakban..igaz pár Realmebe is beletették már....
-
kbyte1024
veterán
Sikerült megint egy hulladékot letenni. Ez az uni.... Izé katasztrófa!!!
-
Cranberries
aktív tag
"A dobozban a mobil mellett a fali adaptert és a töltőt csomagolja a gyártó",....
A kettő nem ugyan az?
-
Postas99
őstag
válasz
aprokaroka87 #8 üzenetére
Tudom.. ezért IS járna egy nagy saller a gyártónak..
-
-
Postas99
őstag
""" Android 12-re kész” telefonról van szó, ami a HMD nyelvén azt jelenti, hogy Android 11-gyel kerül a dobozba a G21, és két szoftverfrissítést, illetve három évnyi biztonsági foltozást kap majd. A HMD szerint kétszer annyi biztonsági patch jön tőlük, mint konkurenseiktől.''"
Mi lett volna ha... mindjárt 12-vel jön és úgy jön rá 2 főverzió frissítés és a többi patch.szóvel ez egy semmi igéret..
amúgy ki a kokurrens akire gondoltak? Mert letisztult android esetén nem sok van.. a Goolge-hoz képest mindenki csak magyarázkodik.. -
sfefe
addikt
Ezek már normális telefont nem fognak kiadni?...
-
szabolc
csendes tag
"Ez egy 12 megapixeles processzor két Cortex-A75 maggal és hat A55-tel."
Nem nanométeres akart lenni?
-
janeszgol
félisten
Faaantasztikus.
-
Kijelző fényereje nem valami acélos a felbontás mellett , venni kell mellé olvasó lámpát ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest