- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Uncsiiiiiiiiii.
-
Raysen623
addikt
Engem ez az ugrálós faszság nagyon nem érdekel és elegem is van belőle. Ha valamit utálok a multi lövöldékben akkor az a szüntelen ugrálás aminek hatására nem lehet eltalálni az ellent de persze ő mint bakkecske még így is lelő mindenkit. Vicc.
-
Feverke
tag
Jol nez ki, ha nem Battle Royale lenne, meg akar ki is probalnam..
-
ooooobi
senior tag
Apexel elbohóckodok, ezt is megnézem milyen. Háttérben kb. másfél órát futtatott twitch már dobott is egy hozzáférést. Nagyon sok hely nem kell neki, 8giga ez a beta most, gépigénye se nagy, meglátjuk mi lesz belöle. Mondjuk nekem casualkent a streamet nézve nagyon gyors játékmenetnek tünik, meg a reflexeim se a régiek így 40hez közel, fiataloknak még bejöhet, mert itt is lehet falat épiteni mint fortiban
-
Mint egy falat kenyér. Már ideje kipukkannia annak a bizonyos lufinak.
A látottak alapján nem lenne rossz, de miért Battle Royal?Egy ilyen vertikális pályán jókat lehetne TDM meg DM módban játszani, mint anno a Quakeben.
-
GodGamer5
addikt
Ez a játék is rém gyenge lesz az eddig látottak alapján.
-
BoneDragon
veterán
Wao, mennyire eredeti...janem.
Ehhez is lesz majd 30-40 DLC vagy új rész, kedves Ubisoft? -
-
ooooobi
senior tag
válasz
FoxiestFox #3 üzenetére
Multira ott van neked a Warships.
-
.LnB
titán
Nem tűnik rossznak. Egyedül az az echo mód tűnik neccesnek.
A Gameplay Overview videó elején van egy rész, ami a Tron-ra emlékeztetett. És mindig eszembe jut, hogy az a világ is milyen frankó lenne egy jó kis open world játékként. De hozzá se nyúlnak a témához a fejlesztők.
-
válasz
markknight #2 üzenetére
Engem csak azért érdekelne, mert én is szeretnék játszani multiban, de a BR és a MOBA is untat, így érdekelne, a következő mi lesz.
De lehet, még mindig a single játékok valók nekem. -
markknight
veterán
válasz
FoxiestFox #1 üzenetére
Nem fog pukkanni a lufi, a kategória erősebb játékai megmaradnak, köszönik szépen.
-
Vajon mikor pukkan a lufi, és mi lesz a következő koncepció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged