Új hozzászólás Aktív témák
-
-
horn3t
tag
Na hali. Megvettem. Mult het oenteken jott meg. Eddig pozitiv minden. A kameraja sokkal jobb mint a ciaomi redmi 4x. Fasza a vedotok amit adtak melle es gyari folia van rajta. Mar szombaton valaki azt kerdezte higy iphone? 😀
Jo a figasa ed nagyon egyben van a telefon. Kijelzoje elenk es jo.
Rihadt gyirsan tolt. Adtk fulest is hozza.
75 ezerert nem vilt veszed. Remelem nem jaroknugy mint a xiaomival. A szervizben nem gaoasztaltak a jibat, hogy hogy nem.....
Nem baj leveszem a 4g 3g-re. Es anyamnak jo lesz.Most elsore igy ennyi. A fekete nagyin szep. Mondjuk ez az iphoneos design lassab mar kimegy a divatbol.
Ui: a telorol irtam. Sajna meg a billenytuzetet szokni kell. En nem szeretem a t9et hogy kitalaljon mindent itt nekem.😀
-
|AP|
veterán
válasz
zsolesz777 #49 üzenetére
amit linkeltem, ott a leírásban szerepel a B20, remélhetőleg így is van.
Nálam sem aktuális mág a vásárlás, ~90k-t sokallok érte, viszont ebben a méretben nem igazán találtam ekkora tudással másik telefont. -
|AP|
veterán
valakinek esetleg van már ilyen telefonja (a kisebbik, 5"-os)?
Itt-ott már raktárról is elérhető.
Nem olcsó, de lassan már nem lehet viszonylag erős és jól felszerelt telefont kapni ekkora méretben. Ez viszont eléggé tetszik. -
Ceree
senior tag
válasz
Makszimusz #46 üzenetére
Én se... egy jó akcióban lecsaptam egy P10-re.
-
-
Ceree
senior tag
Úgy látom felkerült az ipon webshopjába, bár még nem rendelhető... De azért biztató, hátha most már megjelenik lassan máshol is.
-
Ceree
senior tag
Itt egy videós teszt róla, alapvetően elégedett vele a srác, csak túlárazott, ahogy már beszéltük.
-
válasz
zsolesz777 #42 üzenetére
Vagy elavult.
-
Ceree
senior tag
válasz
zsolesz777 #40 üzenetére
Nemetorszagban valoban bejelentettek. Augusztus vegetol kaphato, de mar most elorendelheto, es Huawei Band jar melle szeptember 17-ig. Saturnban 399€ az ara.
Azert ez meg nem az az arszint, amit remeltem. :-(
-
zsolesz777
tag
Egy német webshopban már találtam b20-as nova 2 plust,szóval hamarosan talán itt is kapható lesz...
366 eu az ára,a kisebb nyilván olcsóbb lesz! -
Ceree
senior tag
válasz
zsolesz777 #38 üzenetére
Nagyon remelem, mert bitang jol nez ki, a specko is tetszetos, es meretben is idealis. De varjuk ki a veget (a teszteket, tapasztalatokat). :-)
-
zsolesz777
tag
Ennyit még nem adnék érte(,egy telefonért sem).Várok még mennyi lesz szolgáltatókbál (mert beveszik kínálatba szerintem) esetleg apróban...no meg magyar tesztet is olvasnék majd...de szerintem ez lesz a következő telefonom.
Szerintem kicsiből is lesz eu-s...én is azt akarom majd -
Ceree
senior tag
válasz
zsolesz777 #36 üzenetére
Vigyazz, ezek azsiai modellek b20 nelkul! Ahogy neztem a gsmarena oldalat, csak a nova 2 plus-bol van eu-s kivitel? Letezhet ez?
(Engem pont az 5"-os erdekelne...)
-
zsolesz777
tag
válasz
Makszimusz #35 üzenetére
És tényleg!köszi!
-
válasz
zsolesz777 #34 üzenetére
Megrendeled és 1 hét
-
zsolesz777
tag
Ez kb mikorra érhet ide hozzánk?
-
szami777
addikt
válasz
7Heads Drago #24 üzenetére
A honor a megjelenésekor pedig igenis az olcsóbb tesó volt, nézz vissza, milyen telefonokat dobtak ki ár-értékben és látod majd, miről beszélek. (pl honor 6-7-8)
-
-
Matada2.3
veterán
Nagyon irritáló tud lenni az ac-s wifi hiánya.. Mellesleg az SoC és a külső rendben van, fura tényleg ez az erős brand összemosás.
-
kromatika
veterán
kíváncsian várom az árakat.
-
Gibo
senior tag
válasz
South Velen #26 üzenetére
-
South Velen
addikt
Most csak én nem látom az akku kapacitásokat a cikkben, vagy ez ennyire mindegy? Ja, meg az árakat se, bár a huawei mostani egóját ismerve 119900 és 149900 lesz itthon.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
7Heads Drago #24 üzenetére
Papiron azert hoztak letre a Honor-t,hogy az lesz az olcsobb.Gyakorlatban mar mas kerdes..
Igazabol mar utoleri arban a Huawei-t. -
szami777
addikt
Tetszik, jó konstrukció.
Az azért tök érdekes, hogy eddig külsőre megvolt a honornak és a huaweinek is az ismertetőjele, idén pedig már szinte az összes huawei telefon a honor külsejét viszi tovább, pedig ő az olcsóbb kistesó. Nagyon egybe mossák/mosták a két brandet.
-
Millerchris
tag
Ezekben a szinekben gyönyörű !
-
Nexave
tag
A simabol egy pinket az asszonynak, ha jó áron lesz!!! El lettek találva.
-
7Heads Drago
veterán
Inkább ez mint a A7 2017. Lényegesen jobbak a speckoi.
-
válasz
martin1369 #17 üzenetére
Ezt hogy matekoztad ki?
Technikai eltérések vannak a memória típusok között
Azt is tudod remélem, hogy a tárhelyet eMMC tárolók adják javarészt.
Mi köze a mobiloknak a pc-khez? A mobiloknak miatt drágul a pc memória?
hát akkor ehhez kérlek csatolj egy piaci elemzést is
-
martin1369
aktív tag
Az ilyen ram mennyiségek miatt drágák a pc-s ramok gratulálok.
-
Quqesz
nagyúr
Hmmm, ennyire jól sikerült a H8 kinézete, most a huawei az összes telefonját ilyenre csiszolja. Megértem amúgy, mert tényleg jó...
-
A kisebbik egész kompakt lett, kellően kicsi, a piacon nem sok ilyen van. Jó vétel lehet ,de csak jó áron
-
Nem rossz a kisebbik...
-
janeszgol
félisten
Az elődök is nagyon jó telefonok. Úgy látom ezek sem lesznek kivételek, de természetesen nem papírból ítélünk.
-
joelke HU
őstag
Hát valamivel izgalmasabbra sikeredett, mint az elődje. Csak azt nem értem, ha már színes a mobil, akkor miért egyenfekete az előlap. Ki a fene nézegeti a hátulját a mobiljának. Inkább előröl kellene színesíteni. Mint például a honor 8-nál.
-
gianone
őstag
Ígéretesnek tűnik. Az érdekes, hogy dobták a Snapit, pedig a tavalyi üzemidőbajnok vele.
-
törölt tag
válasz
kovaszoskeny #2 üzenetére
[link]
Ez kb a férfi szépségideál Kínában (illetve Koreában, onnan vették át). -
válasz
kovaszoskeny #2 üzenetére
Látom minden téren nagy a tudás.
-
kovaszoskeny
aktív tag
túl gyorsan jött felesleges-Vissza fog ez ütni a huaweire hosszabb távon.Ez mostanában kb a 26-rókabőr....
A fotón lévő lény az mi?
Mert férfinak nem az
nőnek is büntetés ladyboynak meg fertelem... -
Smiro
senior tag
Igen jónak tűnnek, a kisebb még érdekelhet is. Kíváncsi leszek az árakra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest