- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Juhaszatti #23 üzenetére
A csepp notch* először kínai telefonon bukkant fel utána vette át a Samsung az A szériában. Anyósom A50-ese tiszta Huawei vagy Xiaomi design, de előbb voltak a kínaiak. Úgyhogy oda vissza megy a másolás. Sőt a legtöbb mostani telefon ha nem lenne rajta logó, akkor be sem lehetne azonosítható.
Egy random Oppo/Reno, Xiaomi, Huawei, Elephone stb ugyanúgy néz ki: (színátmenetes) üveg hátlap, csepp notch, vertikális elrendezésű dupla/tripla kamera.
*Ami hasonló, mint az Essential belógása.
-
Aryon87
félisten
válasz
Juhaszatti #23 üzenetére
Néha én is azt kérdezem, hogy mi lett a régi dizájnerekkel. Elfogytak az ötletek? És ez most márkafüggetlenül értve
-
icp1970
senior tag
Jó ez.A Samut (a jót) nem szégyen másolni.Miért is ne.
-
Aryon87
félisten
válasz
MikeWazowski #17 üzenetére
Neem, csak annak tűnök
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Lincoln6echo #18 üzenetére
Sajnos évek óta ez megy. A legtöbb régi motoros már elhagyta a lapcsaládot.
-
Lincoln6echo
tag
Nagyot esett a forum színvonal,pár nap alatt!
-
akooos
veterán
válasz
#16514048 #15 üzenetére
Az nem számít. Köcsög Samsung a lényeg.
A kamerasziget itt még rondább, mint az iphone 11-nél, a dupla kameralyuk pedig micsoda revolutionary újítás. Így néz ki az s10+ a tükör elé rakvaDE akkoris köcsög samsung, "már csak erre futja"
Blue Dragon kolléga nem mert az eredeti nickjével írni, csak emiatt a komment miatt létrehozott egy új profilt
-
törölt tag
válasz
Blue Dragon #11 üzenetére
Amúgy ezeket a másolós szövegeket komolyan gondoljátok?
Nov 12-ei a legkorábbi kiszivárgott V30 renderkép, amit találtam. Biztos még csak most kezdenek neki Samsung-ék egy olyan telefon formatervének, amit pár hónapon belül már kapni lehet.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Mint a selfiekamerát?
-
Aryon87
félisten
válasz
Erre futja már
-
rdt89
addikt
Kicsit csalódtam, azt hittem a v30pro amoled kijelzőt kap, ezt leszámítva tetszetős.
-
Blue Dragon
friss újonc
Szemétláda Samsung mindenkit másol?Idegesítő már.
-
roli543
őstag
válasz
MikeWazowski #5 üzenetére
Az Amoled panelek a P és a Mate széria kiváltsága eddig
Szerintem ez a Pro modell felesleges, elég lett volna a Pro-t simának nevezni nem értem minek variálni, mikor nincs is nagy különbség a kettő között...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
MikeWazowski #5 üzenetére
Ja. A xiaomi meg nyomatja az amoledet 9t 9se stb.
-
MikeWazowski
veterán
"...mindkettő 6,57 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS panelt kapott..." ez komoly? Miért nem amoled? Miért "csak" FHD+?
-
ttt1
őstag
Illetve a méretei nem ismertek?
-
jacis
nagyúr
Te jó ég ezen van egy kamerakivágás a kijelzőben. Mi lesz így azokkal akiknek ez nem tetszik
-
scyllarus
veterán
A hátlapja csak nekem tűnik tökegyformának a Galaxy S11e rendereken láthatókkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- XPEnology
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- iPhone 16e - 128 gb - One függő - Vadi új
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W