- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Tippmix46 #48 üzenetére
Note 3 neo már van 91000ft-ért sima note 3 meg 127000ft-ért. Ezt akár hogy is számolom 36 papír különbség és nem 25. Tudom ez már ,,CSAK" + 11 ezer a 25 ezerhez képest, de ilyen alapon 200-ig is el lehet rugaszkodni. Ennyit nem mindenkinek ér meg a sima note 3.
Ezt a tesztet láttátok már vagy csak fikázzátok? okosak
[link] -
vrgn
csendes tag
Néhány napja cseréltem le a Note-omat egy Note 3 Neo-ra és kijelenthetem, hogy megérte. Szuper a készülék a Note 3 összes lényeges szoftveres elemét tartalmazza. A kijelzője remek, a gyorsasága nem hagy kívánni valót. Az összeszerelés makulátlan. A hátlap érdekes és egyben különleges, aki eddig látta azt hitte, hogy legalább műbőr a cucc és nem műanyag. A legfontosabb funkció pedig a jegyzetelés hibátlanul működik. Az S Pen az első Note-hoz képest óriási fejlődésen ment keresztül. A kézírás felismerése pontos, jól használható. A diktafon kiváló minőségben rögzít hangot. Igazi high-end cucc a készülék. Munkaeszközként használom és remekül teljesíti azokat a dolgokat, amelyek miatt letettem a voksomat a Note széria mellett.
-
-
törölt tag
válasz
-Mosquito- #42 üzenetére
Azt nem, max bőrhatású műanyagot.
-
-Mosquito-
őstag
Szuper,sikerült még egy bőrt lehúzni róla..
-
txc024
csendes tag
ennek igazan akkor lett volna ertelme ha kiadjak 4,7 vagy 5 inches meretben
-
iSonic
addikt
szerintem ez inkább borzalmas mint jó lépés a Samsungtól.. a Note 3 egy felső kategóriás készülék, minek neki csinálja egy kistestvért.. anno a Note 2-nél is voltak ilyen gondolatok a Samsungnál, de inkább nem csinálták, mivel ez egy egyedi szegmens, amit azok vesznek akik megtudják fizetni..
erre meg kihozzák ezt 150k körül.. ami szintén nem egy megfizethető ár..
-
joey04
titán
mennyi az az annyi? mert hivatalos, pláne itthoni árat még nem láttunk. bár a remek forint miatt lehet jobb is, ha nem látunk...
-
mrlujoak
veterán
...mókás ez a samsung...
Így, ilyet, ennyiért kiadni?!
Viszont ha belegondolunk, tökéletesen jellemző gyártói lépés. Láttuk már nem egyszer a gyártótól.
...és lesz is.
Jövőre majd a mostani note tulajdonságait kapja meg a nép a következő note mellé, újabb fantázianévvel... -
jagelo
aktív tag
Ki veszi ezt meg ennyiért ez a Samsung kész vicc 110000 körül tök jó lenne, de ennyiért vicc
-
válasz
maximilian4 #2 üzenetére
Sajnos fogtam... Borzalom, főképp az a művarrás , az mindent visz.... Parasztvakítás a köbön
-
joey04
titán
-
AS
félisten
Note 2 már a múlté , ez szebb és gyorsabb nála, nem beszélve a sok funkcióról.
Kapunk egy elég kompakt készüléket ( kisebb mint a Note2) -
iSonic
addikt
-
roli543
őstag
Én valahogy nem látom létjogosultságát..
-
prolad
addikt
Ha kivezetnék a note 2-t és ezt árulnák helyette azonos áron,akkor oké lenne.
-
dsr
senior tag
Szerinten nagyon fölösleges ez a Neo széria...
-
iSonic
addikt
válasz
korcsillio #8 üzenetére
hát ezaz és ugyanott vagy, de nem vedd meg 150k+-ért, amikor a Note 2 ott van 100-110k-ért (drágább helyeken) és ugyanazt tudja...
-
zsolt501
nagyúr
Ezt Note2 PRO néven is el lehetett volna adni
-
iSonic
addikt
Még mindig nem hiszem el, hogy ezt a rakás f**t képes volt a Samsung kiadni.. minek?
Hatmagos processzorral szerelt LTE-Advanced.. ez valami rossz vicc? az a probléma, hogy a készülék egy frissíttet Note 2 maximum de Note 3 árkategóriában..
-
varsam
őstag
válasz
Neurotoxin #1 üzenetére
Próbáld ki, szerintem nagyon jó, tényleg bőr hatását kelti, mind látszatra, mind pedig tapintásra. Nekem jobban tetszik mint pl a Note 2 vagy S4 műanyag hátlapja.
-
korcsillio
addikt
Meg maradt nekik a note2 kijelzö,ram stb. belerakták egy másik házba és adtak neki note3 neo nevet,ez igen
-
Gambas
tag
válasz
maximilian4 #2 üzenetére
Én is imádom,sztem kurva jó hátlap😊De hát nem mindenkinek jön be,elég megosztó az tény..
-
Neurotoxin
őstag
válasz
maximilian4 #2 üzenetére
Még egyelőre nem, de tervezem!
-
maximilian4
addikt
válasz
Neurotoxin #1 üzenetére
Fogtad már? Én pl. szeretem.
-
Neurotoxin
őstag
Hat magos processzor
Ez a hátlap viszont számomra továbbra is értelmezhetetlen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest