- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Baggins86 #21 üzenetére
Ha elolvastad azt amit írtam akkor meg is értetted, hogy miről is írtam, de még egyszer leírom, hogy meg is értsd.
Jelenleg az Apple azokban az országokban ahol már régebb óta kapható már nem csinál kimagasló keresletet sőt vannak olyan országok ahol már inkább stagnál vagy csökken, viszont ezeket kompenzálja elég jól azok az országok, ahol nem túl rég jelent meg az Apple ezek kína india, és a fejlődő országok, de az is hozzá tartozik, hogy ezeknek az országokban igen sokan laknak, igaz az is hozzá tartozik, hogy a vásárló réteg is elég vegyes ezekben az országokban.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #9 üzenetére
Már az Apple termékeit sem kapkodják úgy mint régen, bizonyos piacokon már visszaesésről beszélnek, igaz keleten (Kína, inda) még mindig jó piacnak számít, de vannak olyan országok ahol már növekedésről nem beszélhetnek.
Eljutott a piac és a technológia oda, hogy nem cserélgetjük már minden évben a telefont (igaz még vannak olyanok akik igen, de ez egyre kevesebb)
Én sem erősítem azok táborát, akik évente cserélnek telefont, de még két évente sem...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
A lejtőn már lehet most is elindult, a telefonos részleg, már nem hoz akkora profitot mint régen, igaz most sem olyan rossz.
-
zsolt501
nagyúr
Az ár a teljesítményéhez képest elég magasra lett lőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE