Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

Ez tipikusan az a telefon, amit szolgáltatónál maximum egy tízesért ajánlgatnak, de nagyobb tarifánál ingyen hozzád vágják. Az 512RAM 2015-ben szerintem nem a minimum, hanem már az a kategória, aminek nem szabadna piacra kerülnie, a 4GB belső memóriát szintén viccnek tartom, bár egy microSD-vel ez orvosolható, kérdés ezek után, hogy vajon mekkorát fogad be maximum. A kijelző mérete szerintem rendben van (bár nekem már kicsi), az értesítő LED-ért pedig nagy piros pont, ezt nagy telefonokról is sok esetben lespórolják mások. (bocs, félreolvastam, az sincs)

A forma viszont szerintem pofátlan. Egyszerűen eszméletlen, hogy már hosszú ideje pontosan ugyan arról a formáról húznak le iszonyat sok bőrt. Egyedül az A5-nél mondom azt, hogy annak jól áll, de minden egyes Samsung telefon egy az egyben ugyanúgy néz ki, fapadostól a csúcskategóriáig. Azért legalább némi változás lehetne, hogy az ember érezze, hogy éppen milyen kategóriájú telefont fog a kezében.

Új hozzászólás Aktív témák