- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
tothmaxy182 #62 üzenetére
Van olyan típus, aki mindig szamszung fanboj marad. Ő olyan.
Bárki láthatja pedig, hogy elfogyott az ötlet. De ha már elfogyott az ötlet, legalább kisebb árréssel dolgoznának és talán vennének annyian samsungot, mint régen. De hát hol van már az S és SII korszak, a jót is megunja az ember, de azóta design tekintetében is inkább csak visszaléptek, és szánalmas, hogy a fémet is csak akkor vették elő, amikor szólt a vészcsengő. Pedig régen mág a touch éra előtt a Samsung anyagminőségben is igencsak példát mutatott. Aztán az S3-asom fekete hátlapja 2 nap után úgy nézett ki, mint ha már fél éve használtam volna. Aztán elkezdett recsegni is.
-
South Velen
addikt
Vicc ez a Samsung. Nagyobbat fog bukni, mint a Nokia. Legalábbis, ami a telefonos üzletágat illeti. Egykor óriási Samsung fan voltam, nem egy Galaxy modellel a hátam mögött, de ez pofátlanság amit csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia