- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
én meg úgy vagyok vele, meg ezzel az egész ár kérdéssel, hogy úgy nézem, mint mezei user. Engem nem érdekel, hogy az apple csak 1 gb-ot tesz bele, és ezzel spórol magának egy rakat pénzt, ahogy az sem, hogy mivel szinte mindent gyártatnak így drágább is nekik sok minden. Engem userként egyik érv sem hat meg, az első miatt nem fogok fújni az almára, ha ügyesek, akkor zsebeljék be a pénzt, de a másik érv sem hatna meg, ha sz*rabb működést produkálna mint egy random csúcs droid, akkor hiába magyaráznák azzal a hozzáértők, hogy de azért ennyi, mert nem maguknak gyártják le. csak a végeredményt nézem, hogy mit kapok a pénzemért. ha azon 50x annyit zsebel egy gyártó mint egy másik, de az élmény hasonló vagy még jobb (a saját igényeimhez mérten), akkor nem fogok zsörtölődni. vagyis de, mert szerintem brutál magasan vannak az árak, de kb mindenhol. nem csak a felsőkategóriában, hanem pl, hogy visszakanyarodjunk a cikk témájához, a középkategóriában is. Vagyis ez a szomorú, hogy 45k és alsókategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!