- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
oettinger01 #65 üzenetére
Kipróbáltam a fiók törlése funkciót nem is egyszer
Nagybetűsként besokalltam, illetve megye szinten legjobb referenciám volt, ami főleg a rokonoknak és ismerősöknek nyújtott segítségnek volt köszönhető, és épp ezért is nyaggattak. Gondoltam, ha nem lesz referenciám, akkor nem terrorizálnak. Illetve volt egyéb ok is. -
törölt tag
Beszólás On:
Az előző tesztnél láttátok, hogy valami nem stimmel 9900K játékos (F1) értékeivel, ráadásul ezzel a játékkal csináltátok a fogyasztás méréseket is. Mivel félgőzzel sem megy a proci és a vga, így nem meglepő módon jóval legkevesebbet kért a konnektorból a konkurenciához képest. 2 perc alatt kiszúrtam mezei júzerként.
Szóval ha látjátok, hogy valami nem jó, akkor miért kell folytatni?
Most is tökéletesen látszik, hogy valami nem jó azzal a játékkal, mégis ugyanezzel csináljátok a fogyasztás tesztet, hogy véletlenül se lehessen összehasonlítani a konkurenciával.
Rémisztően süllyed a színvonal, nv középkategóriás vga tesztek a mai napig nem jelentek meg, pedig arra biztosan kíváncsi lenne a nép. Tudom, hogy én leszek a rossz/gonosz/csúnya/sörös/migráncs, amiért szóvá merem tenni, ezzel a fiókkal még prémiumra sem fizettem elő, és ilyen tesztek láttán nem áll szándékomban előfizetni.
Reményeim szerint kevésbé sértődött válaszadóval lesz szerencsém, ezen oldal hasábjain nőttem fel, és szeretnék még jó sokáig olvasni normális és szakmai cikkeket.
Talán a legjobb példa ez a random alkatrészekből összerakott gép, amire jött is pozitív visszajelzés egy laikus anyukától (!), de aki már látott gépet, sőt akár még rakott is össze, annak ordít az átgondolatlanság szinte mindenhol. Elvileg pont nektek nem illene félrevezetni a kevésbé hozzáértőket. Persze rá lehet fogni a támogatókra, hogy csak és kizárólag ezzel tesztelhettetek. Mellesleg ez volt PH történelmében az egyetlen AM4 "teszt", ahol 2133 mhz-en mentek ramok.
Felajánlottam a komplett gépem teszteléshez, egy hónapra a 2400G-t is felajánlottam privátban, még választ sem kaptam.Ettől független nem adom fel, hátha egyszer valaki elgondolkozik az eszmefuttatásomon, és nem csak nettó fikát lát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel I7-8700 / 6mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest