- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
CriticalHit #23 üzenetére
Elsiették a végét ez tény egy évet kaptak rá Lucas bácsi nem tudott várni. A sorozat ordít egy 3. részért amiben lezárnák Revan történetét : Mi történt miután eltünt,miért ment a peremvidékre? A 2. Részben utal rá Kreia.
-
Šolaire
veterán
válasz
SunMount3r #21 üzenetére
Pedig derülnek ki érdekes dolgok de nem akarok spoilerezni,rengeteg utalás van az első részre is. Lehet azért szeretem annyira mert életem első Rpg-je volt még Xbox classicon toltam
-
Šolaire
veterán
válasz
CriticalHit #19 üzenetére
Számtalanszor játszottam mindkét Kotort. 2-ben vannak hibák pl
arth Nihilus szál elég gyenge. Mégis nekem jobban tetszik mint az első mert sötétebb,titokzatosabb.
Bioware foglalkozhatna egy Kotor3,BG3 készítéssel. -
CARNIVAL
csendes tag
válasz
CriticalHit #13 üzenetére
Pillars of Eternity-t az obsidian csinálja, az összes játékuk gagyi eddig
én is nagyon kiváncsi lettem volna a játékra de ezek után már nem -
Šolaire
veterán
válasz
CriticalHit #13 üzenetére
Nagyon várom azt a játékot.
-
CriticalHit
addikt
Inkább a Pillars of Eternity-ben látom a BG3-t.
-
RepeatSector
senior tag
Hála isten csak spin-off lesz, ha nem lesz jó akkor meg sem történtnek tekinthetjük.
Csak ez a Beamdog/overhaul games nem hangzik valami rózsásan, ahogy nézegetem a felújított Icewind Dale-ről a screenshotokat, valahogy nem az igazi -
Diopapa
addikt
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
" nem fogott meg. Persze ma ott tartok, hogy az egyik kedvenc műfajom az RPG, de akkoriban ez amolyan sztorizgatós Diablo klónnak tűnt,"
Ez nagyon komoly...
-
Nagynozi
aktív tag
Én inkább az Icewind Dale-ért voltam odáig az AD&D-k között, meg a Neverwinter Nights-szal is sokat játszottam, viszont nem maradt ki a repertoáromból a Baldur's Gate 2 sem, csak épp nekem az annyira nem jött be, viszont ez a hír egy kicsit felvillanyozott, mert egy jó AD&D-re már nagyon szükségem lenne!
-
bitblueduck
senior tag
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
a realtime mögött azért sok mechanika körökre osztott elven működik.
-
Šolaire
veterán
Én most játszok a Baldur's Gate első részével. Tényleg zseniális olyan mintha régi kaland,játék,kockázat könyvet olvasnék
kiváncsian várom,de inkább a Bioware-nek kellene hozzányúlnia egy ilyen patinás címhez.
-
nofi
addikt
Csináltak pár felújítást és a semmiből rögtön belefognak minden idők egyik legjobb RPG-jének a folytatásába? Először talán a hibákat kellene javítgatni, mert legutóbb a BG 2 még elég gyatra volt...
-
Polllen
nagyúr
Kíváncsi leszek, hogy a régi korszakot szeretnék felidézni vagy teljesen a jelenkor igényeihez szabják a játékot...
-
saelin
veterán
Félek hogy rossz lesz...
-
IreN!CuS
addikt
Ne , nem kell
-
J.Hetfield
aktív tag
Szuper! Nekem a BG2 az RPG! Talán azt nyomtam a legtöbbet játékos pályafutásom során a San Andreas és a Half Life 2 mellett. Csak ne szúrják el
-
SunMount3r
nagyúr
Bevallom sem az első sem a másodig BG-el nem játszottam igazán, bár kipróbáltam azt hiszem a 2-őt, de akkoriban valahogy nem fogott meg. Persze ma ott tartok, hogy az egyik kedvenc műfajom az RPG, de akkoriban ez amolyan sztorizgatós Diablo klónnak tűnt, sok uncsi párbeszéddel. Ma már más felöl közelítek és pl. az új Shadowrun-al egész jól elvoltam, de mondjuk az körökre osztott, ami nállam sokat javít a hangulaton. Lehet a Real Time miatt nem tetszett akkor se. A felújításokkal lehet kéne tenni egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest