- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Valahogy a Tomb Raider-ek eddig nem nagyon ültettek a gép elé.Az underworld-öt próbátam tesómnál, ennyi.A grafikája az eddigi legszebb nem is kétséges , de nem tervezem kölcsönkérni.
Hátha ez nem olyan tili-toli ugri-bugri játék lesz.Kíváncsian várom. -
Devid_81
félisten
Erre kivancsi vagyok, remelem nem csak a Lara Croft nevet akarjak ki/felhasznalni...
-
XuChi
addikt
Ami tök ugyan ez a koncepció. Ami nem baj. Most játszottam végig az 1-2-t. Iszonyat izgalmas volt és szorakoztató. A 2 első pályája
. Vonatos logicsálás. Szinte hangosan nyögtem együtt Drake barátunkal mikor végre felértem a sziklaperem tetejére
.
Ha csak fele ilyen hangulatos lesz nekem már simán jó lesz. Az összes eddigi rész is tetszett és itt sorakoznak szépen a polcomon. Mind szépen eredetiben.
Az viszont igaz hogy az underworld-től sokkal darkosabb hangulatot vártam volna.
-
huskydog17
addikt
Nem tudom, hogy jó ötlet-e lehagyni a Tomb Raider nevet (úgyis mindenki annak fogja hívni
), azonban én úgy gondolom, hogy ez egy egyfajta prototípus lesz, hogy mennyire jön be a népnek az új fajta játékélmény. Ha sikeres lesz, akkor szerintem ezzel az új módszerrel viszik tovább a TR sorozatot. Ez csak egy elmélet.
Azonban az tény, hogy a Crystal Dynamics hatalmasat alkotott ez elmúlt három epizóddal.
Az Underworld-ről ugyan nem tudok nyilatkozni, mivel nem megy játszhatóan a gépemen. A másik kettő, főleg a Legend abszolút favorit a kedvenc TR részem.
Nem tagadom, hogy Tomb Raider rajongó vagyok, kíváncsian várom mit hoznak ki az új epizódból. -
lara örök kedvenc
igaz mostanában gyengén muzsikált -
aram01
nagyúr
Kíváncsi leszek rá,remélem életképes lesz a csaj így is
-
Viktor77
titán
"a fejlesztők szerint egy igazán izgalmas és újszerű játék elé nézünk"
Izgalmas, újszerű, csak épp az 1-2-t azóta sem sikerült felülmúlni.
-
tzsolesz
nagyúr
Én várom.
-
Most ez mi is lesz akkor?
-
Kevinmaster
tag
Én bírom a TR sorozatot, bár a korai részeket nem ismerem. De az utolsó három kifejezetten jó volt, ezt is figyelemmel fogom kísérni...
-
Spancho
senior tag
A Tomb Raider név jó volt kár ,hogy "kinőtte"
Az Uncharted untánzatot meg nem hiszem hogy sokan bánnák, pl nekem nincs PS3-am ugy hogy ha egy az egyben le is másolják azt se bánom. Meg jöhetne a Heavy Rain is bármilyen más platformra. -
proScout
tag
bárcsak diablo 3 mat harangoznák be.
-
BloodyEddie
őstag
...és az első DLC: Indiana Jones and the Guardian of Light?
Nekem ez ugrott be róla
-
Sicilian
addikt
1 új, izgalmas game jól jönne már, mert a Tomb Raiderek már nagyon uncsik voltak..
-
Vistaboy
veterán
Valahol sejtettem, hogy ez fog történni. Elvégre az eddig kiszivárgott képek és infók alapján egy teljesen új játékot kapunk majd, ami alapjaiban változtatja meg a sorozatot.
Most kiderült, hogy nem csak hogy megváltoztatja, de egyben egy újat is indít el.
Csak nehogy az legyen belőle, hogy egy koppintott játékötletet akarjanak eladni Lara Croft nevével.
-
Ryuu
tag
Szeretettel várom, ha nem lesz ez is el****va mint az előző pár rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged