- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
185.20 XP
Ebben a driverben láttam azt az ambient occusion nevü dolgot, persze csak XP alatt,azota WIN7-et használok de ez volt az utolsó XP-re rakott driverem azért írtam,mert én e miatt is raktam fel a win7-et (mármint hogy új rendszert kellett raknom).
De ha neked nem ez történt akkor elnézést,mert ahogy látom a szűz XP-n haldoklik az uj WHQL driver, mindig van valaki akinek nem megy a WHQL ,szerintem egyes alaplapi driverokkal akadhat...én a 180.48-at ajánlom amúgy,az szerintem az utóbbi X év legjobb WHQL drivere stabilitás szempontjából. -
TTomax
félisten
Akkor tetted taccsra a rendszert amikor a 185.20-at felraktad.Szinte mindegy is,hogy milyen drivert raksz fel utána akkor is 2X lesz "nvidia control panel" ha a desktopon nyomsz egy jobb klikket, az a driver elvileg még csak nem is béta,amúgy addig nincs vele gond amíg le nem akarod cserélni,szóval vagy azt rakod vissza vagy új rendszert raksz ha kell az új WHQL driver...
(#44) mephi666
1680X1050 minden odakenve neki 130-200Fps... teljesen folyamatos,semmi lag (gtx280)...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest