- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Van, amin nem vagyok hajlandó problémázni. Az ő részükről üzlet, szerintem érthető. % évig támogatott egy telefon főverzió szinten, a másik oldalon max 2 évig. Ez nekem bőven elég. Sokkal nagyobb problémáim vannak ennél. És igazából mindenkinek. Egy félmilliós telefon topijában az összes probléma semmi. Akinek 5e forintja van hónap végén, na az probléma. Ennyi.
Kitartok amellett, hogy józan ésszel nem várható el az, amit te elvársz, egy piaci helyzetben. Ez kb mint az ingyen sör. De nem vagyunk egyformák, szóval a vélemény szabad.
Azon már fennakadok, hogy az egyel ezelőtti Focusom felnije miért nem jó a mostanira. Nem indokolja technológiai váltás vagy valami. Egyszerűen máshová fúrtak lyukat. Ez már bosszant. De azon nem akadok ki, hogy nem adták oda az új technológiák mindegyikét a régi autóhoz. Akkor ki venne újat? Hm? -
Fryskitt
addikt
Igen. Ha én gyártanám, akkor igen.
Viccet félretéve: komolyan azt hiszed, hogy van bárki, aki az új termékének az összes képességét visszamenőleg elérhetővé teszi a régi eszközökön? Ne már... De bosszankodj csak nyugodtan. Vagy pedig vegyél mást. Gondolom az aneroidos világban úgy van, ahogy mondod. Ja, nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest