Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Van, amin nem vagyok hajlandó problémázni. Az ő részükről üzlet, szerintem érthető. % évig támogatott egy telefon főverzió szinten, a másik oldalon max 2 évig. Ez nekem bőven elég. Sokkal nagyobb problémáim vannak ennél. És igazából mindenkinek. Egy félmilliós telefon topijában az összes probléma semmi. Akinek 5e forintja van hónap végén, na az probléma. Ennyi.
Kitartok amellett, hogy józan ésszel nem várható el az, amit te elvársz, egy piaci helyzetben. Ez kb mint az ingyen sör. De nem vagyunk egyformák, szóval a vélemény szabad.
Azon már fennakadok, hogy az egyel ezelőtti Focusom felnije miért nem jó a mostanira. Nem indokolja technológiai váltás vagy valami. Egyszerűen máshová fúrtak lyukat. Ez már bosszant. De azon nem akadok ki, hogy nem adták oda az új technológiák mindegyikét a régi autóhoz. Akkor ki venne újat? Hm? -
Fryskitt
addikt
Igen. Ha én gyártanám, akkor igen.
Viccet félretéve: komolyan azt hiszed, hogy van bárki, aki az új termékének az összes képességét visszamenőleg elérhetővé teszi a régi eszközökön? Ne már... De bosszankodj csak nyugodtan. Vagy pedig vegyél mást. Gondolom az aneroidos világban úgy van, ahogy mondod. Ja, nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi