Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
válasz
Brutális eb
üzenetére
Tudom, hogy túl lihegett dolog, de példának ott a Blade, ott is látni, ha kicsit több időt foglalkoztak volna az os faragásával, sokkal jobb telefon is lehetne. Szerencsére vannak lelkes romolgatók. És nem, nem várom el a 20ezres készüléktől, hogy ugyanazt nyújtsa, mint egy 160ezres cucc, ilyet nem is írtam. Elhiszem, hogy a tököd kivan vele, hogy ez megy, de erről nem én tehetek, ne nekem jegyezd meg ezeket kérlek. Volt iPhoneom, Androidom 20ezrestől 70ezres kategóriáig (X8-SGS), jelenleg WP7et nyúzok, elég tájékozott vagyok a témában, legalábbis van tapasztalatom mind3 os-el.
-
Chosen
addikt
Mostanság eléggé keverednek a hírek a portálok között. Ez szvsz egy Mobilaréna hír, nemrég meg gamepodon olvastam hardverhíreket o_O
-
Recon666
Közösségépítő
Ez jól hangzik.

-
Pantal
senior tag
Igen, pont a képszerkesztő megspórolásával fennmaradt hatalmas összeget ha az optimalizálásra fordítanák, akkor nem is laggolnának a low-end Androidok!
Bár az igaz, hogy alapból jobban odafigyelhetnének az optimalizálásra, lehet könnyebben eladható készülékeket raknának össze. -
Maxentius
addikt
Nem lenne rossz, de inkább csak azoknak életmentő, aki a natív verziót használják, mert a gyártók interfészei - Sense, TouchWiz, Optimus, Timescape, MotoBlur, stb. - már eleve tartalmazzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest