Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Muhahaha

csendes tag

válasz TapperHarry #38 üzenetére

Azért ezzel vitatkoznék. A Flat-es kijelzőknél létezik egy tipikus "elfolyásos" hiba. Ha benyomod a kijelzőt újjal, akkor a folyadék láthatóan hullámzik körülötte (persze akadnak kivételek ezalól). Ezeket minden esetben érdemes kitesztelni. A gyártók szerint a kis méret miatt nagyobb nyomás alakul ki a kijelzőn, ahogy bepréselik a kisebb házba őket és ezért alakul ki ez a jelenség. Érdemes megnézni élőben a vasat szerintem, használat közben abszolút nem tűnik fel a nagyobb méret. Szemből egyálatlán nem feltűnő, hogy pár milivel vastagabb a cucc. Nekem R43-am van, most voltam vele hosszabb úton és végig jól működött. A tartója meg szerintem kompenzál a nagyobb méret miatt, az egyedülálló most a navi piacon szerintem kecsességben. A Becker gomb is jó ötlet. Ez az R43-as a belépő szintű Becker, talán ezt még verheti néhány B brand, de a magasabb kategóriájú gépeket már nem hiszem, amiknek aktív tartója van (eltekintve még attól a nüansznyi ténytől, hogy a legtöbb B brandhez nem legális szoftvert használnak a hazai juzerek, így az összehasonlítás sem éppen helytálló). Kiváncsi vagyok a további teszteredményekre....
    Egyébként én TopMap kártya nélkül használom a kütyüt, és eddig kevésszer éreztem ennek hátrányát. A házszámoknál van egykét hiányosság, meg néhány út nem jól van súlyozva, illetve irányozva, de egyébként 99%ban ok.

Muhahaha

Új hozzászólás Aktív témák