- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
én 11 éve vagyok (westel) t-mobile előfizető, egyszer sem késtem eddig a számlák kiegyenlítésével, mégse érzem, hogy ki lennék emelve, vagy valami. egyedül annyi előnyöm van egy új előfizetővel szemben hogy az aranypontokat be lehet váltani és annyival olcsób az új. de ez pár ezer forintos tétel csak.
-
booobooo
csendes tag
Teljesen igazad van, én is érdekesnek találom, hogy a régi előfizetők max. ugyanolyan feltétellel vásárolhatnak, mint az új belépők (főleg, hogy azt hangoztatták a bevezető előtti napon, hogy gondolnak a régi előfizetőkre), a webshopban nem lehet váltást intézni, csak új számot lehet kérni, szal érdekes az egész.
Valóban senkit nem érdekel a régi előfizető, 15 évig voltam előfizetéses pannonos, ennyi hűségért sem járt semmi :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest