- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
ForRedGlory #496 üzenetére
én ugyan nem írtam hogy féláron kellene, valamit rosszul olvashattál a vörös ködön keresztül... pont hogy elfogadhatónak tartom a 150k körüli árat, főleg hogy pl. a debreceni apple üzletben 300k-ert lehetett augusztusban előrendelni...
-
petymeg
addikt
én 11 éve vagyok (westel) t-mobile előfizető, egyszer sem késtem eddig a számlák kiegyenlítésével, mégse érzem, hogy ki lennék emelve, vagy valami. egyedül annyi előnyöm van egy új előfizetővel szemben hogy az aranypontokat be lehet váltani és annyival olcsób az új. de ez pár ezer forintos tétel csak.
-
petymeg
addikt
az antenna/terero problemat megoldottak mar vagy itthon is ajandek gumibugyit adnak hozza? am. az arak szimpatikusak mert fuggetlent egy honapja 300k-ert lehetett a debreceni apple boltban elojegyezni. akkor mar inkabb ket ev szolgasag. mediamania s csomagban is van annak meg barati a havidija
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest