- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
VaniliásRönk #27 üzenetére
Szerintem a gyenge memóriák, effektív 1400mhz (plusz csak 128 bit) miatt még a HD3850 szintjét sem éri el!
-
Aprósólyom
addikt
válasz
VaniliásRönk #38 üzenetére
Igaz. Ne haragudj!
Ennek ellenére később is valaki felhozta, mert valami 9-es hsz-re reagáltam.
-
Ste
addikt
válasz
CsendesMark #39 üzenetére
Én meg alig várom, hogy a gépemben kereshessem
Pláne ha valaki megkérdezi: No és hol van a Vga? Ja, hogy az ott?! -
CsendesMark
aktív tag
szimpi a chip
alig várom hogy megjelenjen a noteszekben -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aprósólyom #35 üzenetére
Talán nézd meg, hogy a hsz-nek azt a részét kinek címeztem.
-
zed1983
őstag
Ez nagyon jó lesz
-
Aprósólyom
addikt
válasz
VaniliásRönk #2 üzenetére
A miniITX és a HTPC mióta számít hordozható kategóriának?
mATX alaplapra vele! Lehessen hybrid Crossfire-ba kötni és kész a "gamer" htpc.
Valójában az volna jó, ha mATX lapra tennének 1-2-3 foglalatot ami fogadja, és igénytől függően vesz bele annyit a user amennyi neki kell. Az volna az igazi!
-
Metalfan
senior tag
válasz
VaniliásRönk #24 üzenetére
Régebbieket?
El tudom képzelni, hogy teljesen értelmetlen játékokat fognak grafikailag felturbózni, hogy még többen játsszanak vele... "dikmá, há ennek mijen fasza grafikááájaa vammáááá!!!" -
Ste
addikt
válasz
Valami olyasmi. Jöhetne ilyen az asztalimba is
-
Devid_81
félisten
Elég vagesz a cucc!
-
törölt tag
egyébként vicces, hogy a helytakarékosságot emlegetik a cikkben
gondolom annak a kevés nyomtatott áramkörnek/alaplapnak a helytakarékosságára gondolnak, aminek a gyártási költségeit így is lehet csökkenteni. nem feltétlenül a végfelhasználó (Te
) a szempont amikor olcsón akarják gyártani majd eladni
-
Gulumaci
tag
Nem értem mi vele a bajotok? Simán lehetne belőle lan-party-s gépet építeni CF rendszerben. Kicsi, lehet vele vagizni, van benne kakaó és nem utolsó sorban könnyű hordozni. Egy notinál olcsóbb is. Nem kell hozzá űber brutál táp és vízhűtés.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Dr. Romano #26 üzenetére
Inkább mint egy HD3850.
-
Dr. Romano
veterán
Azért nem semmi. Lényegében ez a kis cucc teljesítményben kb. ott van mint egy 3870?
-
tzsolesz
nagyúr
Tekken 5, Soul Calibur 4 stb...-it gondolom elég jó minőségben lehet rajta futtatni majd ezekben a játékgépekben. Sőt, most már sokkal gépigényesebb játékokat is belevághatnak a játéktermi gépekbe. Bár nem tudom előtte milyen rendszerek alatt futottak ezek a gammák.
Jó lesz ez.
-
Metalfan
senior tag
válasz
VaniliásRönk #22 üzenetére
Érdekes, akkor a játékgépekről csak nekem ugrottak be a Las Vegas-i kaszinók?
Gondolom ott sem csak félkarú rabló van, hanem mindenféle "szimulátor", meg egyéb játékgép, többé-kevésbé igényes grafikával.
-
.mf
veterán
Éppen a beágyazott rendszerek fogyasztás (hőtermelés)-korlátai miatt tartom furának, hogy ilyen mobil körökben felső-közép lapból készítenek beágyazott lapot, és nem egy mondjuk feleekkora teljesítményű, harmadekkora fogyasztással rendelkező lapból.
Vaniliásrönk: a cizoe által linkelt gépbe márpedig az is elég
-
JColee
őstag
válasz
WilliamGhost #16 üzenetére
diszkrét vga->tudod cserélni
-
mephi666
nagyúr
a jó öreg "kockásgép"
volt h utolsó 20ft-ból szedtem ki 2500-as óráját és lehetett folytatni az ivást
egyébként vicces, hogy a helytakarékosságot emlegetik a cikkben és a játékgépekhez "rendelik hozzá", mert aki látott már játékgépet belülről, az tudhatja, hogy akár 2 halott német katona is beleférne, annyi hely van még benne
kb olyan, mint a régi deck-ek... azokban is 3szor annyi levegő volt, mint elektronika/mechanika... ezt leszámítva szimpatikus
-
WilliamGhost
tag
nemsemmi. szerintem óriási ötlet! mi az, hogy csak a CPU-kat tudjuk cserélgetni? veszünk majd egy "csatlakozókimenetes" kártyát és beledobjuk ezt; ha többre vágyunk, majd cseréljük...
akarja a franc az egész műanyagdeszkát cserélgetni...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeltaPower #10 üzenetére
a 4770 miatt 40nm-en épp eléggé el vannak úszva. és mivel a netbookokban nagyrészt intel atom volt, nem hinném, hogy az amd sietne ütőképes gpu-t lerakni abban a szegmensben. majd max akkor, ha az ő netbook procijuk sikeres lesz. más kérdés, hogy netbookba ennek túl nagy a tudása/teljesítménye.
-
.mf
veterán
Komolyan nem értem, mire való ez.
Beágyazott rendszerekbe? Beágyazott rendszerek többségébe már 780G is sok. Oda egy 2W fogyasztású 4350 vagymi 80sp-vel és egy kevés LP-DDR2-vel vagy GDDR3-mal több értelme lenne, mint egy laptopos viszonylatban erős közép-felsőkategóriás, 320sp-s lapnak.
Szép, hogy ennyire le tudták hozni méretben a korábban teljes mxm-modul méretűt kártyát, de sok értelmét nem látom, főleg nem a beágyazott rendszereknél. -
DeltaPower
addikt
ez a cucc 40nm-en és normális rammal hatalmasat aratna a netbook piacon.
-
bteebi
veterán
válasz
Azon gondolkozom, hogy sok-e ez a 8/25 W. A 8 az elég korrekt, de 25 W egy laptopba már szerintem sok. Mondjuk kíváncsi lennék az órajel szabályozására, és arra, hogy ezzel mekkora mértékben változik a teljesítmény.
Inkább 40 nm-es gyártástechnológiával, és GDDR5-tel kellene
, de azért így is jó
.
-
adorjant
őstag
válasz
órajel alapján 4650,de elég tisztességes teljesítmény,ilyen tdp-vel
-
Robi BALBOA
őstag
NICE cucc!
Mondjuk a 700mhz-es 128bites memória karcsú, legalább lenne 1100-1200mhz (gddr3 vagy inkább gddr4 a fogyasztás miatt) az sokat segítene a cucc teljesítményén, mert egyértelmű, hogy a memória sávszélesség visszafogja szegény kis ördögöt!
-
-
roti86
őstag
Ezzel nem lenne gond az mkv lejátszásával...
-
Killing
addikt
Tetszetős.Ilyen kéne a notikba.
-
cizoe
őstag
Jó cucc. El tudnék hasonló megoldást képzelni umpc-kben/netbookokban/subnotikban is...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Jól gondolom, hogy ez tulajdonképpen egy HD4670?
#3 cizoe: A 8/25W TDP nem rossz, de ultrahordozható eszközökbe azért kicsit sok.
-
gyiku
nagyúr
ezt bele kene rakni vmi miniITX lapba, es htpc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest