- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is, ha lenne..
Ami kisebb, abba nem fér rendes cpu hűtő, max pár top-flow, meg a gyári, nincs benne 3,5 hely, vagy max 1, nem megy bele ATX táp.
Ami még tetszene, és pici is, az a szintén Fractal kínálatból a Node 202, de abba megint csak 2,5-es lemez fér, meg kisebb táp, meg topflow hűtő.. Hűtő még ok, azt most is vettem, de a többi adott volt, ahhoz meg jobb választás nem volt, vagyis nem találtam.0-ról indulva megint más a történet, akkor én sem feltétlen ezeket raknám össze, mert vagy kisebb ITX ház, vagy akkor mATX lap és a hozzá való körítés.
Most már ez volt, és szerintem nem is rossz a dolog. Arra amúgy sem volt szükség, hogy 10x10 cm legyen.
Ebbe később nyugodtan jöhet egy nagy 1080-as is, még később, ha szükség lesz rá meg egy i7. -
Köszi!

Igen, méricskéltem eleget én is, hogy mi mekkora. Node 304 valamivel szélesebb volt, de még az is elfért ott a kakasülőn. Van lent rendes gépház tartó is az asztalon, de nem akarom eldugni, plusz most a házimozi sub van ott, ami meg onnan pont jól szól.
Cucuska2:
Nézegettem én is ezeket, de aztán nem akartam még egy külön kütyüt, jobb ha egyben van, ami egybe fér. Hordozhatóságra meg van egy külön 1 Tb os kicsi WD lemezem. 1 USB és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest