- Elérhető a Lumia Cyan rendszerfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is, ha lenne..
Ami kisebb, abba nem fér rendes cpu hűtő, max pár top-flow, meg a gyári, nincs benne 3,5 hely, vagy max 1, nem megy bele ATX táp.
Ami még tetszene, és pici is, az a szintén Fractal kínálatból a Node 202, de abba megint csak 2,5-es lemez fér, meg kisebb táp, meg topflow hűtő.. Hűtő még ok, azt most is vettem, de a többi adott volt, ahhoz meg jobb választás nem volt, vagyis nem találtam.0-ról indulva megint más a történet, akkor én sem feltétlen ezeket raknám össze, mert vagy kisebb ITX ház, vagy akkor mATX lap és a hozzá való körítés.
Most már ez volt, és szerintem nem is rossz a dolog. Arra amúgy sem volt szükség, hogy 10x10 cm legyen.
Ebbe később nyugodtan jöhet egy nagy 1080-as is, még később, ha szükség lesz rá meg egy i7. -
Köszi!

Igen, méricskéltem eleget én is, hogy mi mekkora. Node 304 valamivel szélesebb volt, de még az is elfért ott a kakasülőn. Van lent rendes gépház tartó is az asztalon, de nem akarom eldugni, plusz most a házimozi sub van ott, ami meg onnan pont jól szól.
Cucuska2:
Nézegettem én is ezeket, de aztán nem akartam még egy külön kütyüt, jobb ha egyben van, ami egybe fér. Hordozhatóságra meg van egy külön 1 Tb os kicsi WD lemezem. 1 USB és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elérhető a Lumia Cyan rendszerfrissítés
- PH! Darts
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 26
- Milyen egeret válasszak?
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi