- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is, ha lenne..
Ami kisebb, abba nem fér rendes cpu hűtő, max pár top-flow, meg a gyári, nincs benne 3,5 hely, vagy max 1, nem megy bele ATX táp.
Ami még tetszene, és pici is, az a szintén Fractal kínálatból a Node 202, de abba megint csak 2,5-es lemez fér, meg kisebb táp, meg topflow hűtő.. Hűtő még ok, azt most is vettem, de a többi adott volt, ahhoz meg jobb választás nem volt, vagyis nem találtam.0-ról indulva megint más a történet, akkor én sem feltétlen ezeket raknám össze, mert vagy kisebb ITX ház, vagy akkor mATX lap és a hozzá való körítés.
Most már ez volt, és szerintem nem is rossz a dolog. Arra amúgy sem volt szükség, hogy 10x10 cm legyen.
Ebbe később nyugodtan jöhet egy nagy 1080-as is, még később, ha szükség lesz rá meg egy i7. -
Köszi!
Igen, méricskéltem eleget én is, hogy mi mekkora. Node 304 valamivel szélesebb volt, de még az is elfért ott a kakasülőn. Van lent rendes gépház tartó is az asztalon, de nem akarom eldugni, plusz most a házimozi sub van ott, ami meg onnan pont jól szól.
Cucuska2:
Nézegettem én is ezeket, de aztán nem akartam még egy külön kütyüt, jobb ha egyben van, ami egybe fér. Hordozhatóságra meg van egy külön 1 Tb os kicsi WD lemezem. 1 USB és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest