- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Neovenator #185 üzenetére
"Ami viszont remek lenne végre valahára, meg Win 8.1 meg új WDM anyámkínja, ha megoldanák: kapcsoljon le teljesen a dVGA, ha csupán az IGP van használatban..."
Én sem értem miért ne lehetne megoldani, notebookokban már elég régen megoldotta mindkét gyártó.
Ráadásul ugye PCI-E 2.1 (vagy 2.2?)-től le lehet kapcsolni és vissza az eszközt teljesen. Ugyebár lehet notira asztali kártyát kötni Express-Card foglalaton keresztül és ott is meg van oldva szoftveresen, hogy lekapcsoljon ha nem kell. Viszont notinál nem tudom mennyire van külön HW megoldva a dolog asztali megoldásokhoz képest? -
Komplikato
veterán
válasz
Menthirist #178 üzenetére
"az R9 280X ezekszerint egy 7970 GHz editionnak felel meg (árban is)"
Ez azért érdekes, mert amikor ezt kérdezte valaki az Asus Magyarországtól FB-n, akkor határozottan állították, hogy jóval olcsóbb lesz. Konkrét árat nem írtak.
Viszont a 260X ami egy HD7790 megfejelve új UVD/TrueAudio-val, az nekem gyanusan HD7850 árban van, nem?
Amúgy mi a fityfenének lenne GCN 2.0? DX 11.2-t az 1.0 is tudja, OpenGL 4.4-et ... A gyártók meg vigyáznak, hogy a következő csúcsgeneráció gyök kettővel legyen csak gyorsabb. -
Komplikato
veterán
Én mint volt Diamond Monster tulaj, simán elhiszem. A Creative EAX a fasorban sem volt, amikor a Vortex 2 (és 3) simán megcsinálta sima sztereó fülesen azt, amit a Creative akkor még 5.1-ben SEM.
Nocsak, a Battlefield 4 adatlap alapján simán lehet az RX290-el elmegy 60FPS-ben 4K-val? Ha két darab 7990-el elment, akkor azzal is el kéne neki, nem?
-
Komplikato
veterán
Az egy dolog, hogy semmi lényegi infó, csak pár stúdió önfényezése volt, de az egyetlen értékelhető eddig Chris Roberts volt szerintem. Az AMD techdemó meg szokás szerint béna volt. Az a Lichdom meg valami katasztrofálisan félkész, fantáziátlan izé volt. A Thief érdekelt volna, abból semmit sem láttunk. A Murdered-ről meg csak egy adatlap volt. De a Star Citizenben alfa verzió létére a hajó összes funkciója ment a pilóta szék, lift, létra,hibernáló rész, mentő kapszula, ágyútorony, de még a budi és zuhanyzó is.
Az AMD TrueAudio meg bíztos über fasza, de ezt nem egy önfényező videóból fog kiderülni ...
Az meg kifejezetten aggaszt, hogy a meghívottak a DX11 vagy 11.1 támogatásról regéltek, miközben a GCN ugye már DX11.2-es.
Az határozottan érdekes, hogy a Frostbite motor mellett a CryEngine nagyon sokat volt emlegetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest