- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Neil Watts #108 üzenetére
Én sem.
-
Speeedfire
félisten
Jogos, a mongoDB nem sql szerver.
Mindenesetre akkor sem megoldható a postgresql egyes tárhelyeken. Ahol most vagyok ott van, de havi 12k a tárhely 1gb, 5domain. Más helyeken 5k 3gb és 5domain, de ott csak mysql van. Szóval kompromisszumok vannak csak ismét. Amíg egy sima hobbi oldalról beszélünk ott nem éri meg azt a +7k csak azért, mert ott van más sql lehetőség is.A sebesség meg relatív szerintem, amíg a hdd a gyenge láncszem addig szerintem mindegy. De kicsit elkanyarodtunk, mert a biztonság volt az alapvető kérdés.
-
Speeedfire
félisten
Mert ez a legelterjedtebb sql a szolgáltatóknál. A legtöbb helyen csak ez van és kész. Nincs több választási lehetőség, pedig ha lenne akkor simán megismerkednék pl a mongoDB-vel is, mert sok jót hallani róla.
De amíg nincs saját VPS vagy netán sima co-location szerverem, addig az marad amit kapok. Vannak szolgáltatók, akik adnak lehetőséget más sql rendszerek használatára is, de azokat rendesen meg is kell fizetni.
-
Speeedfire
félisten
Szerintem mindenki használjon MAC-et.
-
Speeedfire
félisten
Nekem az 10.04 LTS ubival nem volt még gondom.
A sima kiadások viszont tényleg kukába valók.
-
Speeedfire
félisten
Ubuntu, fedora, linux mint ha kezdő az illető
Debian, arch ha már jártas a dolgokban.
Csakis gnome ablakkezelő, ha újabb gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged