- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
sajnos ez még messze nem elég nagy pofon ahhoz, hogy észhez térjenek.
namajd néhány év múlva... -
BlackSoft
addikt
Én nem trollkodom szét. Írtam egy hsz-t. Kérdeztek, válaszoltam, majd megint kérdeztek, arra is válaszoltam. Kérdésre szokás válaszolni, nem? De.
(#44) cattus: Jó, nem kell a fanboy duma...
(#40) Balika911: Az jó megoldás, csak meg kellene valósítani, azelőtt meg van még pár teendő.
-
randras
veterán
Végre egy jó hír!
-
Azért nincs olyan nagy vész, pár reklámmal megoldják évégére
-
Sztbeni
őstag
Úristen... Szervezzünk nekik gyűjtést!
-
törölt tag
Határozottan örülök, ideje lenne visszaszállni a földre.
Kevesebb, de minőségi készülékeket kéne csinálni, jobb árazással. -
BlackSoft
addikt
válasz
#72042496 #36 üzenetére
Mentsek 10 percenként? Annyian jöttek már ezzel nekem HDD gondoknál...
Napi egy mentés rendkívül gyakori lenne. De ha menet közben, egyszer csak a kiváló minőségű samu azt mondja, "többet meg sem mozdulok, mert leégtem ahogy vagyok", akkor nem valószínű, hogy tudni fogsz gyorsan csinálni egy backupot
Gariba utána kaptam egy másikat. Betettem egy ismerősöm gépébe, 3 hónap után újra mehetett gariba... GG WP Samu... Persze a 72MB-os WD-m 30 éves, és nincs rajta sector hiba
Meg a többi, korszerűn sincs, hetente csinálok backupot, 3 éves a WD, amin a fontos adatok vannak (mármint, ami a gépben van, nem a backup tárhely), és szintén semmi gondja nincs, 100/100-as.
-
törölt tag
-
Ádám16
addikt
Én már a kezdetekkor sem szerettem azt a formát, sem az anyaghasználatot.
Én ezt értem. Használd akkor a konkurens gyártó termékeit. Ettől még más miért ne használhatná elégedettséggel a termékeiket, ha neki a szükségleteit kielégíti? És ne vedd magadra de ha ilyen véleményen van egy ember esetleg, mégis miért kell minden topikba beirkálni már 2 éve ugyanazt?
Egyébként ez most olyan, hogy nekem nem tetszett a Sonyban a panel, arra a feketére rossz volt ránézni, + a dizájn is (bár szerintem is sokkal jobban eltalált, mint a Samué, de) egyre hajaz. Mégsem írtam le mindenhova. Persze én megértem, hogy valaki kifog egy rossz telefont, amit 3 havonta szervizelni kell, de könyörgöm, a nagy átlagnak nincs ilyen problémája, mégis megy az általánosítás.Btw egy S5 kézbe fogva szerintem prémium. Nem egy One, de én igenis éreztem rajta, hogy nem egy Express van a kezemben.
(#34) BlackSoft:
okérendben.
-
halkow
őstag
Azok pariban vannak a samsungokkal már ami a szervízelést illeti az itt olvasottak alapján mondom de lehet tévedek, 520 pl egy kalap..... A kijelző je 10/8-9 embernek anomáliás, de a haverommal fogtunk már ki olyan 520 ast ami attól be döglött hogy bele rakot egy 8gb-os memória kartyát., mondom ezt úgy hogy én is azt akartam venni
-
BenHans
addikt
Én már a kezdetekkor sem szerettem azt a formát, sem az anyaghasználatot. Nem véletlenül vettem Desire-t...
Rengeteg telefon volt már a kezemben, haveroké, családtagoké és a sajátjaim meg persze kölcsönkészülékek és a csak kipróbált üzleti darabok, de csak a Note fogott meg pár úgymond note trükkel, és a szérián belül a note 1 viszont egy rakás szotyit nem ér. És igen, nekem ez is egy nagy csalódás, hogy a Note is mindig valami igénytelen borítást kap, pedig ha jobban odafigyelnének a külsőre és az optimalizáltságra akkor azt mondhatnám hogy van 1 Samsung készülék amit mindenkinek ajánlok és magam is szívesen használnám.
Egyébként 1 Samsung nálam is bevált és szerettem is, és tényleg frankón össze volt pakolva, ez pedig az L700-am volt:
-
Fr0z3n
őstag
Egy Samsungos topik lassan rosszan rosszabb mint egy iphone-os.
Attól még, hogy egyeseknek nem jön be (xar a tácswiz, lagol, hugy-f.s mert 2 percenként szervíz, stb) Az emberek nagyobbik része megelégedéssel használja. Néha lagol, na és? Ettől beesik az eső? Szervíz probléma bármivel lehet. Kolléga G2-e is volt már 3x szervizben 4 hónap alatt. Félre ne értsétek, nem akarom védeni. Szerintem is tucatkülsővel rendelkezik, nem tetszik a gomb se. De ez az egyen dizájn. Minden gyártónak van sajátja.
-
Márko88
aktív tag
Pályafutásom: Nokia 3310, Sony J70, Siemens C55, Panasonic GD55
, SonyE.T310, Samsung D600, Motorola V525, Samsung U700, Nokia 500, HTC Sensation, Samsung S4
-
BlackSoft
addikt
Hát a Galaxy S5-öt megveri egy Nexus 5 (nem Antutuban...). Nem csak nekem döglött meg a HDD-m tőlük (1 hónap használat után), hanem a cégnél 1 év alatt ~100 darabot kukáztunk ki. 3 munkatársamnak van S4-e, garanciában mindegyik legalább egyszer volt, de az egyik most volt 4. alkalommal, pedig nincs 1 éves sem a telefon. Pontosabban a garanciás "szaki" kijön, és kérdeztem, hogy mi volt eddig az adott készülékkel ezek a gariztatások során csinálva: Kijelzőcsere, alaplapcsere 2x, most újabb alaplapcsere, és kijelzőcsere (tulajdonképpen kapott a srác egy új telefont). Na én ha 200+ ezerért veszek egy telefont, akkor ne kelljen már garanciába vinni (hívni garist) 1 év alatt 4x... Megvan a régi nokiám, 20 éves, 500x földhöz basztam, és semmi baja, még csak nem is karcos...
Tehát ez nem haterkedés, szerintem szar, azt is látom másoktól is, hogy szar. Családban voltak telefonok is, 1 évnél tovább egyik sem bírta. TV is samu, de az még jó (technikailag), viszont az, hogy másik tévékkel ellentétben 10mp-et vár bekapcsoláskor, mire bekapcsol (addig mi a tökömet csinál? felfűti az csöveket, mint a régi rádió?), azt is lecserélném egy Sony-ra vagy LG-re...
(#21) Ali G.: A szervizes jön, nem kell menni, de van benne valami.
(#24) Márko88: Az tény, hogy nagyon sok embernek van samuja. Az Androidos készülékek közül legtöbben samut vesznek. Aztán szidják az Androidot is, mert szar... Vennének egy Nexus-t, és máris jó lenne. Ha meg már az sem jó, akkor iPhone, és problem solved.
-
Márko88
aktív tag
Így van , megbízható, jó márka. Rengeteg ismerősnek van Samsungja, ütött kopottak és még mindig bírják. E250 es szétcsúsztatható időszakra emlékszem
LCD TV-m legelsők között és még mindig az.(matt fekete) kiváló még mindig.
Persze soknál lehet hiba de azért a legtöbb embernek Samsungja van az utcán.
-
Ádám16
addikt
válasz
Parallaxis #22 üzenetére
Értem. Akkor miért nem váltottál más gyártóra 4 év alatt, ha mindegyikkel szopóágon voltál, ha szabad megkérdeznem?
(Nem, nem vagyok Samsung párti, egyszerűen az igazságot próbálom megtalálni, mert az S2-mel semmi baj nem volt két évig, se az Omnia7-mel, ezért értetlenkedek) -
Parallaxis
addikt
SGS óta az összes S készülék és a Note sorozat mindegyike járt nálam, de a Note 3 az első amit fél éven belül nem kellett szervizbe vinnem.
Az meg, hogy nem laggol az max akkor igaz, ha valami custom rommal használod, mert a gyári bizony mindegyik Samsung készüléknél laggos. -
Ali G.
senior tag
rájöttek az emberek hogy laggol a touchwiz és unalmas már az ócska kinézetű, gyenge műanyag szappantartót fogdosni és meguntak szervízbe járni állandóan
-
Ádám16
addikt
Az, hogy neked nem váltak be a termékeik, másnak beválhattak. 3 éve, amikor az SGS2 jött a piacra, egy embertől nem olvastam, hogy fúj Samsung, mekkora silány minőségű, laggolós szar, mert nem is volt az.
Divat lett utálni ezt a gyártót egy másik oldalról, úgy, ahogy az Applet. Ettől függetlenül remek készülékeik vannak, nekem sosem volt problémám velük. Igaz, most csak a tévém Samsung, de ez is üzemképes már 4. éve, semmi bajom nem volt vele.
Haters gonna hate, és ez az eladásokban is látszik. -
BlackSoft
addikt
Mert nem a samu a kedvencem... Eddig minden szarjuk 5x volt gariban, és alapvetően is gondok voltak a termékeivel. Silány minőségű sorozat szemetet gyártanak mindenből, és drágán kínálják. Menjenek vissza oda, ahol voltak, és gyártsanak továbbra is háztartási gépeket, a finom elektronikát meg felejtsék el. Fél milliómba került a szaros HDD-jük mentése is.
Másrészt pedig igen, vannak részvényeim konkurens cégtől, és hamarosan nagyot fog hozni a számításaim alapján
-
halkow
őstag
Ha prémium lesz a galaxy 6 nem budi műxar műanyag króm keret és valamit kezdenek a touchwizel mert már qrvára unalmas 4 éve úgyan az a moslék felület
-
blade zte
őstag
Végre kezd színesebbé válni a mobilpiac, bár továbbra is minden 9 ember kezében a 9.5-ből samut látok.
Persze hogy jobban vágynak a kínaira, sokaknak egy hatalmas fellélegzés a már az évek óta poshadó dizájnelemek mellett. Egyszerűen egy új iphone, samu, vagy sony már nem tud hozni semmit. Mindig számítunk rá és szinte tudjuk előre, hogy a tavalyihoz közel hasonló lesz ránézésre, hasonlóan alakított oprendszerrel. A másik meg az, hogy egyszerűen az olcsó telók olyan de olyan rettenetesen jellegtelenek, csak amolyan gagyított csúcsmodellek. Ez itt kiváltképp igaz a samura, meg a HTC-re. Minden samu csúszó-műanyaghátlapú csúcsmodell-copy, minden HTC meg csúcsmodell sztereó hangszóró nélkül.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Krissz1983 #9 üzenetére
biztos, hogy vmit összekevert a cikkíró.
-
Lecs@
addikt
Jönnek az egyre jobb konkurens, és megbízhatóbb telefonok korrekt áron. A Samsungfanok kivételével rengetegen távoznak. Szerintem is várható volt. És lesz is.
-
Ricardo
titán
Várható volt. Azért ez így is komoly bevétel.
-
BenHans
addikt
" több fókuszt fordítanak a prémium külsőre" Na erre kíváncsi leszek
Most mi lesz? Tényleg fém lesz a keret és nem csak fémes hatású barázdált műanyag a rád üvölt hogy gagyi típusból?!
A filmek sem egyből a stáblistával kezdődnek, szóval a Samsungnál is inkább kezdjék az elején. Először egy normális dizájn, utána minőségi műanyagok használata (huh ennek a fogalomnak a megfejtése is évek kérdése lesz az eddigi munkájukat tekintve) és majd ha ezzel készen vannak akkor majd lehet szövögetni a gondolatokat, elképzeléseket a fém burkolat irányába. Mert engem nem hatnak meg egy fém díszcsíkkal.
És bár nem az én rendszerem az iOS, de inkább az Apple legyen az első, mert ott még/már,(már: mert a 3G/S valami undorító volt) minőséget és precizitást sugallnak a készülékek és a kezelőfelület is.
-
Krissz1983
aktív tag
"50.9 milliárdos nyereséggel" az nem inkább bevétel akart lenni?
Csak mert a kettő között hatalmas a különbség. -
BlackSoft
addikt
"A dél-koreai vállalat nyeresége csökkent, az okoskütyük kisebb számban fogynak..."
Hála az égnek
-
Crafter32
őstag
Előbb - utóbb az emberek rájönnek, hogy értelmetlen félévente új telefont venni mégha márkahűek is.
-
rodrigez
senior tag
Én is úgy gondolnám, hogy a piac telítődik egy idő után, még ha csak egy rövid időre is. Meg gondolom a 20%-os nettó nyereségcsökkenésbe jócskán közrejátszik a kínai telók gyors térnyerése és egyre nagyobb elfogadása. Sokan már jobban várnak egy Meizu-t vagy egy jobb Huawei-t mint egy Samsung-ot
-
Márko88
aktív tag
A másik dolog meg, hogy hova kell ennyi okos telefont eladni még ? Vagy ma már az emberek csak fél évig használják és váltanak ?
-
Márko88
aktív tag
Húha , most mi lesz ? Így is elsők és elsők is maradnak még.. Meg jön az Alpha sokan azt veszik majd
http://www.phonearena.com/news/HTC-forecasts-that-its-sales-and-revenue-will-continue-to-plummet-during-Q3-2014_id58821
Inkább ez a gond.
Samsung meg jól van.
http://www.phonearena.com/news/Here-are-the-main-reasons-why-US-customers-are-buying-Samsungs-Galaxy-S5_id58784
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai vállalat nyeresége csökkent, az okoskütyük kisebb számban fogynak, a szórakoztató elektronikai cikkek viszont sok pénzt hoznak a konyhára.
- Elektromos autók - motorok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest