- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cHAos_
aktív tag
Benéztem, a Samsung a legnagyobb és a TSMC a legértékesebb, ezek szerint én egy másik bolygón vagy egy párhuzamos univerzumban élek ,de nekem a félvezőtő gyártókról, a TSMC, Intel, Micron, Hynix, Qualcomm, Nvidia ugranak be majdnem random sorrendben. Pl. a Texas Instruments-ről is halottam már vagy Global Foundies-ről is biztosan olvastam párszáz oldalt, de a Simc-ről még nem. Lehet csak félreolvastam a nevét.
-
_cHAos_
aktív tag
"Azt pedig az "USA jó megmutatja" hír rajongói sajnos telejsen elfeljtik, hogy ezzel semmi más nem érnek el, minthogy Kína a saját félvezető gyártását felfuttassa, nagyon rövid idő alatt."
Ezt arra érted, hogy megközelíteni sem fogják azt a teljesítményt jópár generációig? (Ez teljesen nyilvánvaló) A TSMC a világ legnagyobb félvezető gyártó cége a 20. század végétől, a Simc-ről még nem is halottam, a kit érdekel kategória a TSMC-vel összevetve.
-
_cHAos_
aktív tag
Egyébként a Tsmc-nek sem fog hosszú távon a hátrányára vállni, ha kevesebbet üzletel Kínával. Az arizonai gyár mutatja az új irányt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest