Hirdetés
- iPhone topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Köszi a tippeket, valszeg a későbbiekben akkor Xbox360+Kinect lesz....
De a PC miért nem nyit ilyen irányba? -
Madara-san
aktív tag
Első körben én is a DDR-t ajánlanám. Ebay-en van jó minőségű USB-s Konami DDR táncszőnyeg. Ebből érdemes lenne kettőt beszerezni.
PC-n ott van hozzá a Stepmania program, amelyhez rengeteg zene elérhető. Tudok benne segíteni, ha érdekel.
PS3-nál tudtommal "fagyikontroller" kell a Move-os játékokhoz, ezért alternatívaként én is az (
RGH-s) XBOX 360-at javasolnál Kinect-el. -
rdt89
addikt
xbox360 + kinect. Hidd el a család meg fog veszni érte, az egyik legjobb kikapcsolódási és szórakozási lehetőség amit konzol nyújtani tud és most már anyagilag se nevezhető drágának és erre a generációra rengeteg játék van fillérekért a Kinecthez.
-
Polllen
félisten
xbox360 vagy ps3 és mehet a tánc. Ezek használtan már elég olcsóak.
Csak ezért ps4-t szerintem nem érdemes venni. Pc-n pedig nincs hasonló tudású jó megoldás.
-
nekem van egy Wii, ami most a dobozban várja hogy retro legyen. táncos programom nincs hozzá és másolt lemezt se eszik, mert full gyári eredeti. de kölcsön tudom adni.
-
DeFranco
nagyúr
ez még retro is, van hozzá DDR szoftver, eszik nem eszik ez van. nem kell hozzá telefon
-
szaszyka
senior tag
Kapa mindegyik kezébe, aztán lehet finnyáskodni a kertben
-
bacsis
Közösségépítő
Igen, ez megy...
De ezek itt finnyásak... mert "telefon" kell hozzá...
Nem véletlenül kérdeztem, azt hogy kamerával akármivel miylen lehetőségem van PC-n?! volt anno szó hogy aKinect is támogatott lesz PC-n azt valahogy csak nem nagyon terjedt el...
Szóval kontroller mentes megoldás érdekelne -
ulmikukac
tag
En vennek egy Nintendo Wii-t, arra is elerheto a Just Dance sorozat, es nem veszes az ara hasznaltan.
-
bacsis
Közösségépítő
UP a segítőszándékú fórumtársaimnak
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- Milyen routert?
- Futópadokról általában és az otthoni karbantartásuk
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest