Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Köszi a tippeket, valszeg a későbbiekben akkor Xbox360+Kinect lesz....
De a PC miért nem nyit ilyen irányba? -
Madara-san
aktív tag
Első körben én is a DDR-t ajánlanám. Ebay-en van jó minőségű USB-s Konami DDR táncszőnyeg. Ebből érdemes lenne kettőt beszerezni.
PC-n ott van hozzá a Stepmania program, amelyhez rengeteg zene elérhető. Tudok benne segíteni, ha érdekel.
PS3-nál tudtommal "fagyikontroller" kell a Move-os játékokhoz, ezért alternatívaként én is az (
RGH-s) XBOX 360-at javasolnál Kinect-el. -
rdt89
addikt
xbox360 + kinect. Hidd el a család meg fog veszni érte, az egyik legjobb kikapcsolódási és szórakozási lehetőség amit konzol nyújtani tud és most már anyagilag se nevezhető drágának és erre a generációra rengeteg játék van fillérekért a Kinecthez.
-
Polllen
félisten
xbox360 vagy ps3 és mehet a tánc. Ezek használtan már elég olcsóak.
Csak ezért ps4-t szerintem nem érdemes venni. Pc-n pedig nincs hasonló tudású jó megoldás.
-
nekem van egy Wii, ami most a dobozban várja hogy retro legyen. táncos programom nincs hozzá és másolt lemezt se eszik, mert full gyári eredeti. de kölcsön tudom adni.
-
DeFranco
nagyúr
ez még retro is, van hozzá DDR szoftver, eszik nem eszik ez van. nem kell hozzá telefon
-
szaszyka
senior tag
Kapa mindegyik kezébe, aztán lehet finnyáskodni a kertben
-
bacsis
Közösségépítő
Igen, ez megy...
De ezek itt finnyásak... mert "telefon" kell hozzá...
Nem véletlenül kérdeztem, azt hogy kamerával akármivel miylen lehetőségem van PC-n?! volt anno szó hogy aKinect is támogatott lesz PC-n azt valahogy csak nem nagyon terjedt el...
Szóval kontroller mentes megoldás érdekelne -
ulmikukac
tag
En vennek egy Nintendo Wii-t, arra is elerheto a Just Dance sorozat, es nem veszes az ara hasznaltan.
-
bacsis
Közösségépítő
UP a segítőszándékú fórumtársaimnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- World of Tanks - MMO
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest