Új hozzászólás Aktív témák
-
ysoltee85
aktív tag
válasz
julius666 #25 üzenetére
fóleg egy kb fél évük se lesz összerakni, ha idén még ki akarják adni, de még csak az E3 után állnak neki! nem mellesleg a statisztikák is azt mutatják hogy a "filmből játékot" téma nem igazán szokott összejönni, lásd legutóbbit: Prison break (szökés) egy sz*r lett!
de azért várom, hátha mégis sikerül valami jó gammát írniuk!
-
julius666
addikt
nincs az az isten, hogy ebből bármi értelmes kerekedjen ki.
-
Findzs
addikt
"A Back to the Future első részének munkálatait az E3 után kezdik majd el, így a kiállításon még nem lesz megtalálható. A játék tervezett megjelenése az idei év végén lesz esedékes, PC-re, Mac-re, XBOX360-ra, PS3-ra és Wii-re."
ez érdekes
fél év alatt akarják megcsinálni ?ebből se lesz jó játék
pedig a téma adott lenne hozzá, de egy jó játékhoz még a nagyobb studióknak is évek kellenek, nem fél év -
Sirandrish
legenda
a filmet imádtam...remélem nem basszák el nagyon a játékot
-
johni86
tag
Még jól is sikerülhet, meglátjuk
-
Sicilian
addikt
Kíváncsi leszek mi sül ki belőle..
-
capulet75
addikt
Zsír volt nagyon az összes rész.Remélem nam valami béna játékot csinálna belőle.Asszem így a VB elött nekem is jól jönne egy olyan sportalmanach a jövőből.
-
elithun
őstag
Jó volt a film,de
1.) kicsit későn jut eszükbe egy játék a film alapján.
2.) el nem tudom képzelni,hogy milyen lesz a játék.
Kíváncsian várom a végeredményt. -
Woohooo
izgatottan várom"A játék tervezett megjelenése az idei év végén lesz esedékes, PC-re, Mac-re..."
gondolom steamen is meg fog jelenni... -
sviba
tag
Kicsit off: [link]
-
RepeatSector
senior tag
A TELTALLE mostmár felszívódhatna imádom a kalandjátékokat de a teltalle játékai olyan elmondhatatlanul ötlettelenek
-
ferencka
tag
érdekes E3-on nem lesz de az év végére már ki is adják?
nesze neked fél éves fejlesztés.ez azt vonja maga után hogy übersz..r lesz vagy azt hogy az idei év végi megjelenésből jövő év végi megjelenés lesz...
-
danih
veterán
Telltale?
Akkor "sanszos", hogy kalandjáték lesz belőle. -
Viktor77
titán
C64-en volt már belőle játék, az jó volt. Volt benne légdeszkázás, meg valaki épületes logikai játék is. Ennyi rémlik.
-
For357y
aktív tag
Imádtam a trilógiát, és éppen ezért számomra kicsit magasan van a mérce, amit a játéknak meg kell ütnie.
"tehát biztosan találkozhatunk majd benne azzal a DeLorean DMC-12 típusú sportautóval"
Be is b.szna ha kihagynák a kocsit. -
szombatitomi
senior tag
Erre kíváncsi leszek, a film nagyon nagy kedvenc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest