Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
válasz
hackeeeee #96 üzenetére
és ha én tulajdonosként nem problémázom rajta akkor egalizálom kicsit a pár ismerősödet? biztos nagyon nehéz lehet azt mondani a zenékre, könyvekre, filmekre hogy egy mappát szinkronizáljanak, amibe mondjuk total commanderrel ide oda másolom a fileokat, és amikor szinkronizálom az eszközt amit kivettem letörli, amit betettem felmásolja. tehát simán total commanderrel lehet variálni. ez annyira bonyolult lenne? az android ennél jobb megoldást tud? persze ha nyökögni szeretnénk mindíg van rá lehetőség. csak ez pont nem ilyen. van csomó dolog amibe bele lehet kötni, ha kell adok tippeket, ez pont nem olyan
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest