- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
most lett elegem... iTunesban mutatta, hogy Others által foglalt hely: 3,5GB
király
Ja igen elfelejtettem befejezni: én is pont ezt tettem. 1) restore 2) restore from backup
-
Nem akarja a PhotoStream feltölteni a képet, de büszkélkedni még mindenképpen ma akartam:
20h usage / 4,5 nap standby / 5%
-
válasz
IrsaiOlivér #2249 üzenetére
ha csak email és net akkor ipad3 simán jó lehet
mekkora árkülönbségről beszélünk?
Amúgy én nem vennék 3G ipadet... mobilról megosztom a netet ha kell aztcső!
16GB erre a célre több mint elég! Akkor kezd el szűkös lenni ha sok zenét és játékot kezdesz letölteni. Minden más belefér
Doksi kezelésre pedig 1 jólirányzott alkalmazásvétel bőven elég (párszáz forint)
-
válasz
ScouserHUN #2056 üzenetére
Tipikus fórumos mentalitás... "Hülyézzünk le mindenkit akinek más van mint nekem"
-
válasz
Daniel Alves #1965 üzenetére
Na mondja, miért is?
Egyik iPhone topikba bejött valami Samsungos IQ huszár, hogy itt midnig csak a problémákról olvas, nem érti, hogy miért is szeretik az emberek. Szegénykét fel kellett világosítani, hogy beírhatnánk óránként, 24/7 hogy jaj de jó a telefon, de annak nem sok értelme lenne
-
-
Szerintem maximum a mini lesz frissítve. A nagy iPad-en nem tudom mit frissíthetnének
Bááár most hogy így elgondolkozok a dolgon: lehetne vékonyabb, könnyebb, VAGY nagyobb kapacitású akksi és ugyanez a méret, lehetne kisebb a keret (kijelzőt nehogy nekem csökkentsék v növeljék, ez a legjobb méret...
-
-
válasz
Mathematics #1803 üzenetére
Ennyi. HA nem cserelik akkor allj el a vasarlastol. 60napon belulkotelesek visszautalni az arat
De sansz h cserelni fogjak... Vidd az Andrassy uti iStyleba
-
1) fel lehet rakni normálisan, csak tényleg lassan megfontoltan kell dolgozni. Én ilyenkor becsukom az ablakomat és bezárkózok a szobámba, h még véletlenül se legyen semmi légmozgás: letörlöm egy tisztítófolyadékkal átitatott ronggyal a kijelzőt, utána pedig egy szemüvegtörlővel szárazra törlöm. Eredmény: nulla porszem.
2) az iPad-re nem kell fólia. Felesleges! Nem karcolódik, könnyen takarítható.. Komolyan: minek? -
válasz
Ilidzser #1754 üzenetére
Hát figyelj, én meg ponthogy úgy vagyok vele, hogy amióta az első iPhone 4-emet megvettem, a hideg futkos a hátamon, ha pixeles kijelzőt látok
Na meg a laggolás, röcögés mindig is kikészített... Ezért is volt egy jó drága PC-m mert megőrültem tőle ha szarul ment a játék
-
válasz
Ilidzser #1749 üzenetére
- Sok fizetős app? Pont ugyanannyi fizetős app van mint Androidon.
- kijelölöd a mappát amiben a képek vannak és ráSynceli iTunes
- zenéknél playlistekkel könnyű a sync, csak ráhúzod és kész is
- Picasa galériában megjelenése engem konkrétan az falra kergetett annyira idegesítettDe hát kinek a pap kinek a papné... Én pl két percig bírnám egy Galaxy Tab-bal aztán repülne ki az ablakon. Nálam ezt jelenti a fogd és vidd xD
-
válasz
tomi5244 #1729 üzenetére
Én mindenképpen az újat javasolnám. A kijelző egyszerűen tényleg bokalefosós
Hidd el, ha még nem láttad, akkor mondom: el nem tudod képzelni milyen az amikor nincsenek pixelek! Iszonyat jó
Csak egy kis előzetes
Én amikor megvettem a 3at, csak pár napra akartam megtartani, mert nekem ugyan minek ez a drága cucc (volt már iPad 2-m) de egyszerűen képtelen voltam még csak ránézni is a 2-re a 3 után... hányinger kerülgetett
Szóval a 20ezer forint különbség pontjó
Ja és aprón most mindenki adta fel a 3akat hirdetni szóval 100 körül simán meg lehetett kapni a 3at ha volt egy minimális üzleti érzéked...
-
válasz
Daniel Alves #1605 üzenetére
Ez kvajo
de kb csak azert vennem mert olcso amugy nem kene.
-
válasz
manchester85 #1586 üzenetére
Oh!
-
válasz
manchester85 #1584 üzenetére
Applenél már egy pixelhiba is csere asszem.
-
válasz
Daniel Alves #1482 üzenetére
Na ilyet se tennék fel soha.
-
válasz
Daniel Alves #1479 üzenetére
-
válasz
adnoctum18 #1442 üzenetére
Igen, prohardver.hu alól fórumozz, úgy hibátlan a dolog
-
válasz
adnoctum18 #1440 üzenetére
véletlenül nem mobilarena.hu alól fórumozol?
-
válasz
Daniel Alves #1423 üzenetére
Dehogyis. Amikor beírod először a kártyaadatokat, csak akkor ellenőriz így. Utána nem lenne szabad elméletileg.
Viszont ha van pénz a kártyádon, és továbbra is dobálja a billing info-s hülyeségeket, akkor én sem tudom, hogy mi lehet a baj..
-
válasz
Daniel Alves #1421 üzenetére
Van pénz a kártyádon? 2€-t ilyenkor ellenőrzés céljából két hétre zárol az Apple. Utána visszakapod 100%-ban.
-
válasz
kriszpontaz #1370 üzenetére
Én általában US ID-n élek, csak a fizetős cumók miatt jelentkezek be hetente 1x a HUN accomba.
Azért jó ha van tartalékban mindeninél egy US acc, mert ki tudja... Azért mégiscsak ott van a legtöbb app -
válasz
Daniel Alves #1353 üzenetére
Kis javítás: Apple Store-nak az utcán lévő körbesétálható üzleteket hívjuk. AppStore-ból pedig alkalmazásokat töltünk le
(#1359) Daniel Alves: iPaden főleg ezeket szoktam használni
iPhoto, Snapseed, Google Earth, Facebook, iTunes Movie Trailers, VevoHD, 9GAG, DropBox, iBooks alkalmazásokat és ...
...RealRacing2HD, AirSupremacy, Reckless Racing, Fruit NinjaHD (és a Puss in Boots HD), GTA3, Nuts, FlightControlHD, Slingshot Racing, Temple Run (főleg hugom szokott ezzel nyomni) játékokat szoktam használni
Itt kicsit ki fogsz akadni hogy ezeknek nagy része fizetős, de az a nagy helyzet, hogy ugye nekem lassan egy éve van iPadem és iPhone-om is, és ezalatt rengeteg leárazásnál pont lesen voltam és akár ingyenesen szereztem meg az 1-2-5eurós appokat
Szóval kis kitartással és odafigyeléssel (ITT) te is rengeteget tudsz spórolni.
-
válasz
Mathematics #1339 üzenetére
Igen árthat
Tilos ilyet csinálni! Elejétől fogva normálisan használd!
Ezeknél az akksiknál már tilos a kisütés...
-
válasz
Mathematics #1312 üzenetére
akkor ha ennyire fontos a gari újraindulás, vedd meg XMS-ben. Telhetetlenek pedig ne legyünk
Olcsóbban is akarod megvenni, plusz garit is akarsz majd. Házhoz ne vigyem neked?
Amúgy nekem pl nem indult újra a gari: US-ból behozott példányt kaptam, szóval világgari volt rá, és az új cserekészülékre csak rátöltötték a maradék garit ami hátravolt az előzőből.
-
válasz
Mathematics #1309 üzenetére
ÁFA csalók valószínűleg. Én is náluk vettem 115ért vadiúj iPad 2-t múlt novemberben, amikor mindenhol máshol 140 volt
Szóval engem nem túlzottan zavart.
-
válasz
kriszpontaz #1133 üzenetére
Az lesz
De ezzel semmi baj nincs, gyakorlatilag az újjal egyenértékű.
-
Vettem szombaton egy iPad3-mat (a 2 szervizben van), de valahogyan nem teljes a szerelem. Még nem tudom melyiket akarom eladni
Annyira zavar, hogy sokkal nehezebb a 3... Kiröhögtök, de fél év iPad2 használat után nagyon megérzi az ember az ilyesmit. A kijelző tényleg bokalefosós, de valahogy nem nedvesedik rá a bugyim annyira, mint kellene...
Lehet bolond vagyok, de egyelőre úgy érzem, hogy a kettő fog maradni :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged