- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Megérkezett az OxygenOS 15
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Én sem értem miért ilyen "fontos" az i12 mini. A sonynak évekig voltak igazi kompakt csúcskészülékei, mégse voltak itt ajnározva. Nem tudom hogy ez az egy kis méretű csúcskészülék miben változtatná meg az iparágat. Tényleg csak arra alapoz a cikk, hogy sok dolgot másol más gyártó az apple-től és majd biztos ezt is lemásolják? Hát nem tudom, túl sok alapját nem látom a dolognak.
Én úgy gondolom, hogy a többi gyártó olyan dolgokat "másol" le az apple-től, amiket már ők is meg szerettek volna lépni, de nem volt rá lehetőségük, mert a nép abszolút negativitással fogadta volna őket és bukás lett volna az egész. De azt tudjuk, hogy az apple gyakorlatilag bármit megtehet, szinte teljesen mindegy hogy mennyire jó vagy rossz egy termék vagy egy újítás, ugyanúgy veszik. Így miután az apple már meglépte őket, ezzel pedig hozzászoktatta a vásárlókat, azután már a többi gyártó is megteheti, és meg is teszik. Ilyen a jack és a töltő elhagyás és a nem bővíthető tárhely is. Mindegyikből profitál a gyártó, csak nem volt lehetőségük elsőként meglépni.
Viszont a kompakt telefon nem hiszem, hogy ilyen lenne. Mindenki tudja hogy létezhet olyan, hogy kompakt telefon, csak egyszerűen nem veszik az emberek. Így nem hiszem, hogy most az i12 után majd minden gyártó elkezd kompakt telefonokat készíteni. De ne legyen igazam!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ostoba évünk volt, ettől még a mobilpiac szépen haladt tovább, még ha a darabszámokban volt is némi visszaesés. És azért történt néhány dolog.
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest