- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
A legutolsó Motorola QWERTY-s (Verizon) telefonban is beépített SIM volt (hogy konkrétan eSIM-e, azt hirtelen nem tudom).
Én ebben az eSIM-dologban elsősorban a SIM-kártya cseréjének nehezítését látom... OK, hogy szolgáltatók számára egyszerűbb lesz a "számváltás" (ha lehetővé teszik), de pl. ha nekem lemerül a telefonom egy utazás során, és nem lenne más megoldás, hogy telefonálni tudjak (vagy elérhető legyek), hogyan fogom tudni gyorsan belepattintani a kártyát egy másik (kölcsön)telefonba?
A tesztelők vajon hogy fogják tesztelni a csak eSIM-es készülékeket?
Számomra ez puszta költségcsökkentésnek tűnik, ami sokkal inkább szolgáltatói érdek, mintsem felhasználói.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában konkrétan két kártya vándorolhat a készülékházba, míg errefelé a nanoSIM tálca mellett egy beépített eSIM egység is akad. Odébb lehet még a támogatása.
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Maxell Retro DJ teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest