Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

ez a második elég bosszantó, ha a fájlt tönkreteszi, de mégnagyobb baj, ha ezzel a pendrivot is hazavágja ha egyböl leveszi az áramot, és mi a helyzet a telefonnal ,ha az van bekötve a usbre és arrol megy a zene vagy a navigáció? annál is hazavághatja a rendszert ha elmegy az áram és nem tud kilépni vagy leválkasztodni a rendszerről normálisan.

A másik kérdésem, hogy ha egy kocsi szalonba volt egy évig, de a szalonnak ,muszály volt aktiválni a rendszert , és megveszi valaki a kocsit akkor mivel o az első tulaj akkor neki onnan indul az egy év ingyenes probaidöszak, vagy akkor ö már bebukta ezt a lehetőséget, mert már egy éves emult a kocsi?

A térkép frissités hogy muködne egyébként ha a wifi müködne és rá tudnék kapcsolodni wifi hálozatra? értem ez alatt, hogy önálloan megtalálja a megfelelö fájlokat és telepiti is, vagy hogy kell frissiteni ?

Meg a wifire is hogy kell felkapcsolodni, mint mobil megosztással vagy ha a házhoz tartozik a wifi.

És amire nem találtam a manuálban választ, hogy ha bekapcsolom a külsö tukrok automatikus behajtását, akkor azt lehet valahogy ugy is beállitani, hogy ammikor a kocsi ajtajai lezárodnak akkor autómatikusan behajtsa és amikor kinyilodnak meg kinyissa?
    Mert most ez csak akkor történik meg ha a távirányiton hosszan nyomom a ki és bezárás gombot, szóval nem önállóan, és még akkor sem nyitódik ki a tükör amikor csak az ajtónyitással kinyitom a kocsit és beszálok és beinnditom a kocsit, ilyenkor manuálisan kell kinyitni a tükröt.

a másik, ogy a elektromos fék autómatikusan be kéne kapcsolodnia ha a motort leállitom?mert ez sem aktiválodik magátol, söt elinduláskor sem enged ki csak ha manuálisan ki engedem.
    akkor a emelkedőn elindulás aszisztens, hogy segitene, ha egyenesen elinduláskor sem enged ki.

én is voltam benn a szervizbe, de nálam nem voltak nagyon képben még és azt mondták, hogy a évi 4 frissités ingyenes, de ha van wifi akkor otthon is megtehetem és azt sem tudták, hogy a rendszer maga frissül e vagy csak a térkép.

illetve annyit mondtak, hogy tovább fog üködni az onstár csak más néel és más rendszerben amihez majd valamilyen hardvert is kell cserélni a kocsiban hozzá, remélem ez ingyenes lesz, mivel nem én kértem ,hogy más rendszert alkalmazzanak .

Új hozzászólás Aktív témák