- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Komplikato #50 üzenetére
azért ennyi pénz még édeskevés a teljes fejlesztéshez és tömeggyártás beindításához. Persze az oculus is 250k-t kért, ők valami 2.5 millával zártak, de az a 2.5 milla is édeskevés lett volna.
félreértés ne essék, kíváncsi vagyok mire jutnak vele, mert Abrash is elmondta, hogy mivel a szem felbontása cirka 16k x 16k lenne (per szem) ilyen távból kellő látószög esetén, ez várhatóan igen sokáig nem lesz lehetséges (kijelzőtechnológiában még hagyján, de 32000 x 16000-res felbontásban renderelni simán pazarlás). Ezért megkerülhetetlen a szemkövető technológia bevezetése arra, hogy milyen területet kell részletesen kirenderelni és mit elég kevésbé részletesen. Ugyanakkor ennek a technikai lehetőségei még nem adottak (a szemövetésé igen, de más nem). Elkezdeni persze mindig el lehet, de valahogy nem érzem igazán esélyesnek az első 2-3 évben legalábbis hogy a morpheus/rift/vive trió között labdába rúgjon. Egyszerűen ezek annyi tudást (Carmack és Abrash szintű tudást) és dollármilliós sőt tízmilliós kutatásokat tettek eddig bele, hogy ezt nem lehet csak úgy átemelni még ha open source is sok dolog. Általában azért nagyon nem mindegy hogy egy úttörő témán 20 vagy 200 top kutató dolgozik.
ui: a youtube pedig olyan reklámokat ad neked, amivel kapcsolatban nézelődtél. Nekem egy darab FOVE reklámot nem dobott eddig, mivel ugye hiába nézelődtem már sok vr témát, a fove-ért nem érdeklődtem eddig. mondjuk annyira sok vr reklámot sem dobott.
-
válasz
Komplikato #45 üzenetére
én még ott tartottam hogy a kickstarter kampány felét sem gyűjtötték össze, leketyegett az idő de a pénz csak félig... Ezekszerint ők is ks helyett a háttérben próbálkoztak? Kérdés mennyi pénzük van, mert egy nemzetközi terjesztési rendszert felhúzni, úgy hogy közben egy rakat nagyobb hal van, nagyobb marketing büdzsével és igen nagy erőforrásokkal prototípusokra és szakemberek felvételére.
Az meg hogy egy ember a sonlytól jött, még nem sokat jelent
Oda átkozott erős hardver és szoftver struktúra is kell. Egy Abrash-t meg nem biztos hogy le tudnak akasztani a szögről
-
válasz
Komplikato #43 üzenetére
kihajtani meg 4 vga-val fogjuk mi? A másik meg szerintem a Totem sorsára fog jutni.
Inkább bízok abban ami mögött nagy cégek és ezáltal pénzek és koponyák vannak
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest