- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A 380 Mbps pont nem Budapesten mérődött és nem is a legnagyobb városok valamelyikében, hanem Zalaegerszegi Telekomos hálózaton, de lehetne még más városokat is említeni, ahol folyamatosan fejlesztik a hálózatot és elég jó a sebesség.
A Vodafone nem annyira jó sebességben, de legalább stabil, a Telenor viszont legyilkoltatta a hálózatát, köszönhetően főként az olcsó korlátlan mobilinternetes csomagjának (Hello Data), amire azóta nem is lehet már előfizetni, mert lezárta, aztán idővel ki is vezeti, utána biztos jobb lesz a helyzet.
Nem tudom, hogy 5G melyiknél lesz először, de a Telekom már nyomta élesben, valós körülmények között is tavaly nyáron. -
Megfelelő telefon is kell hozzá, ami jól összefűzi a három hálózatot és hardveresen is elbír a sebességgel.
Ja, meg szolgáltató függvénye is, valamelyiknél hiába a 4G+, annyit sem tud, mint a másiknál a sima 4G.
A Mate 10 Pro és a Telekom mobilos topikban találsz 380 Mbps sebességű Telekomos méréseket is, az már elég ütős azért.
Én a Keleti pályaudvarnál forgalmas délutánokon mértem Telekom hálózaton 310 Mbps-ot (tettem be róla mérést az említett topikokba), az is elég korrekt ott és úgy.Ne csak a sebesség növekedését lássátok amúgy az 5G-ben, más előnyei is lesznek.
Arról nem is beszélve, hogy a 3G és a 4G között nincs átjárhatóság, de a 4G és az 5G között lesz.Stabi83: Nincs már olyan messze az az 5G, mint sokan gondolják, de addig nem muszáj venni 5G-s telefont, ha valaki nem tart rá igényt.
Így nézve, az emberek jelentős többsége feleslegesen vesz meg sok telefont, mert a tudásuk egy része nem használható még ki, de ezt nem érdemes így nézni, szerintem legalábbis. -
A Telekomnak jó ideje van már több városban is 450 Mbps 4G+ hálózata, Gödöllőn már közel 2 éve és azóta más városokban is.
Ezt a minél gyorsabb az elérhető mobilinternetes sebesség, annál gyorsabban, percek alatt elfogy az adatkeret dolgot sosem értettem, mert az csak jó, ha valaki gyorsabban, illetve hamarabb megkapja a kívánt adatmennyiséget, de attól még nem fog annyira megváltozni a felhasználói szokása, hogy rövid időn belül nagyságrendekkel többet forgalmazzon.
A 4G-nél is ment a korábban ilyen tekintetben a problémázás, feleslegesen.
Jó lenne persze, ha olcsón, nagyobb adatkeretet adnának a szolgáltatók, de a tudatos felhasználók gyorsabb sebességen sem használnak feleslegesen nagyobb adatmennyiséget, így nincs direkt összefüggésben a kettő.Az sosem baj, ha a készülékek hardvere többet tud, mint a szolgáltatások tekintetében az aktuális legjobb, fájjon annak a feje, akinek a telefonja a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest