- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
szerintem is a mirrorlink a legjobb...
ezen gyári verzió abban különbözik tőle, hogy a google az autógyártóknak megírja az autóba integrált gui-t. hasonlóan mint az apple carplay esetén, de ez egy fokkal jobbnak tűnik. engem nem érint a 15 éves autómmal amúgy a történet, én majd veszek egy dupla din mirrorlinkes fejet, annál jobb úgysem lesz egyik sem, mert ugyanaz a szabadság, mint amikor a telefonod nyomkodod, az android auto meg az apple carplay meg butított. az apple mindenképpen, de szerintem a google is ilyen lesz, csak talán nem annyira butított, de a mirrorlink ellen esélye sincsen.
számomra meglepő, hogy a mirrorlinket nem akarja a google hivatalosan, holott pofon egyszerű és tényleg a legjobb. csak egy minőségi és gyors, kapacitív panel kell az autóba és kész. kvázi egy tablet panel.a vezeték nélkülivel egy gondom van, a zeneminősége..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest